Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trakya Kent Konseyleri 2019'da ilçemizde

Trakya Kent Konseyleri Birliği tarafından 'Saros'uma Dokunma' konulu toplantı geçtiğimiz haftalarda düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Trakya Kent Konseyleri 2019'da ilçemizde

Sertkan YILMAZ

    Keşan Belediyesi ve Keşan Kent Konseyi ev sahipliğinde yapılan toplantı da  Sahillerimizin kirliliği sorunu ve çözümü, Sahillerin kiralanması, Kent kirliliği ve yapılması gerekenler, madde bağımlılığı, kullanımı ve mücadelesi gibi konular tartışılmıştır.
    Toplantıda ayrıca Uzunköprü Kavacık köyünün üretici kadınları katılarak, köylerinin doğal ve sosyal yaşamı yok edecek, geçim kaynakları olan mera ve göletlerin bir bölümü de proje alanında kalan Karma OSB'ye karşı verdikleri mücadeleyi anlattılar.
    Havsa Kent Konseyi tarafından gazetemize yapılan açık-lamada, “Trakya genelinde 19 Kent Konseyinin katıldığı toplantıda Havsa Kent Konseyi olarak yerimiz aldık, ayrıca ilçemizde özellikle kadın meclisimizin yaptığı çalışmaları aktardık. Ayrıca 2019 yılı Trakya Kent Konseyleri Birliğinin 2. Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısının ilçemizde yapılması adına teklifimiz uygun görüldü. 
    Trakya Kent Konseyleri Birliğinin 2. Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısını ilçemizde 2019 yılı Eylül ayı Havsa Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali’nde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.”
    Toplantı Kent Konseyleri Birliği sonuç bildirgesinin okunmasıyla sona erdi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.