Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Belediyesi Bütün Atıkları Topluyor

Havsa Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü çalışmalarına her gün bir yenisini daha ekleyerek ilçemizde etkin bir çalışma programı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2018 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2018 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Belediyesi Bütün Atıkları Topluyor

Nilay YILMAZ

    Belediye Temizlik işleri Müdürlüğü son başlatmış oldukları çalışma ile ilçemizdeki bütün  atıklar değerlendiriliyor. Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin gazetemize yaptığı açıklamada,  “Çevre ve Temizlik konusunda halkımızın da desteği ve bilinciyle epey yol kat ettik. Yıllarca kullandığımız çöp fıçılarını değiştirdik, ortak kullanıma uygun konteynerleri ilçemizde konuşlandırdık. 
    ilçemizde sorunlar yaşadığımız bizi de çok üzen vahşi çöp depolama sahasını kapattık, çöplerimiz her gün düzenli Edirne Katı Atık Depolama ve Bertaraf tesisine nakledilmektedir. Geçtiğimiz hafta çöpten elektrik üretim tesisini de hizmete açtık, pek yakında buradan gelir elde etmeye başlayacağız. Devam ettirdiğimiz Bitkisel atık yağ toplama kampanyasına  ilave olarak atık piller içinde okullarımızda ve muhtarlıklarımız bünyesinde ödüllü atık pil toplama kampanyası düzenledik. Ömrü tükenmiş lastikleri alıp geri dönüşüm firmalarına teslim ediyoruz. Bu hafta itibarıyla bütün mahallelerimize eşit olacak şekilde bayram ve resmi tatiller dahil olmak üzere haftada 3 (üç) gün olacak şekilde çöp alım hizmeti  vermeye başladık.
    Her gün sabah 06 ile akşam 22 saatleri arasında temizlik işleri personelimiz görev yapmakta, daha temiz bir çevre ve Havsa için çaba göstermektedir. Tablolarda mahalle alım günlerini belirttik, bu sistem yerine oturmasına müteakiben çöp araçlarımızın mahalle,sokak, cadde  çöp alım saatlerini bildireceğiz. Bütün çabamız daha temiz bir çevre, daha yaşanabilir bir Havsa için.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.