Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti'den Oğulpaşa Köyü'ne Ziyaret

iyi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir, iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş ve yönetimi ilçemiz Oğulpaşa Köyü'nü ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2018 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2018 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti'den Oğulpaşa Köyü'ne Ziyaret

Sertkan YILMAZ

    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş 28 Kasım 2018 Çarşamba günü şiddetli yağıştan zarar gören ilçemiz Oğulpaşa Köyü'nde köylülerle köy kahvesinde bir araya gelerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada, “iyi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir ve iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı yönetimi ile birlikte şiddetli yağıştan zarar gören ilçemize bağlı Oğulğaşa köyünü ziyaret ettik ve yerinde inceleme yaptık.  Mal kaybı ile beraber çok sayıda canlı hayvan telef olurken üzülerek ifade edeyim ki  85 yaşında Veysel Evren adında bir vatandaşımızı da maalesef kaybettik. 
    Evi hasar gördüğü için kalacak yeri olmayan vatandaşlarımızın barınma ve iaşe ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Köy muhtarımızla devamlı irtibat halindedeyiz. Hasarın en kısa sürede giderilmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. iyi Parti Genel Merkezimize konu ile ilgili bilgilendirme sunulmuş, Partimiz de bu konu ile ilgili tüm imkanları seferber etmiş durumdadır.
    Sel sularına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşımız Veysel Evren'e  Allah'tan rahmet diler, akrabalarına ve sevdiklerine sabırlar diliyoruz. Edirne'mize  ve Oğulpaşa köyümüze geçmiş Allah daha beterinden korusun.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.