Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Birlik Spor Geleneksel Dayanışma Yemeği Yapıldı

Havsa Birlik Spor Klubü'nün her yıl geleneksel olarak yaptığı dayanışma ve yardımlaşma yemeği 12 Nisan 2017 Çarşamba akşamı Havsa Belediyesi Yazlık Düğün Salonu'nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2017 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2017 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Birlik Spor Geleneksel Dayanışma Yemeği Yapıldı

Sertkan YILMAZ

    Yemeğe başta ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin olmak üzere, ilçemiz Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, esnaflar ve futbol severler katıldı.
    Katılımın oldukça kalabalık olduğu yemekte açılış konuşmasını Havsa Birlik Spor Yöneticilerinden Ahmet  Dölçek yaptı.
    Dölçek yaptığı konuşmasında, “Sayın Belediye Başkanım, Sayın Meclis Üyelerim, Sayın Havsa Birlik Spor Klübü Başkanım ve Havsa Birlik Spor’un değerli misafirleri hepiniz bu geceye hoşgeldiniz.
    Havsa Birlik Spor yönetimi olarak klübümüzün düzenlediği yardımlaşma ve dayanışma yemeğine yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bir sözünde dediği gibi; ‘Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim ve  sporda başarılı olmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değerini anlamış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani görevi saymak gerekir’ sözlerini görev edinmiş olan yüreklerimiz çoğu zaman  tüm gününü gençlerimiz ve Havsa Birlik Spor için harcamıştır. Karşılığını beklemeden harcadığımız tüm bu emek gençlerimizin vaktini sporla geçirmesi içindir. Bize bu kutlu yolda hiçbir zaman kapısını kapatmayan, maddi-manevi her türlü desteğini  esirgemeyen ayrıca bu gece hep birlikte olmamızda büyük emeği olan saygıdeğer Belediye Başkanım Oğuz Tekin'e, klübümüze maddi yardımlarını esirgemeyen sanayici iş adamları ve esnaflarımıza Havsa Birlik sevdalılarına yürekten teşekkür ederiz”dedi.
    Havsa Birlik Spor Klubü Başkanı Yılmaz Pala yaptığı  konuşmasında, ”Sayın Belediye Başkanım, Sayın Belediye Meclis Üyelerim ve Havsa Birlik Spor’un değerli misafirleri hepiniz gecemize hoşgeldiniz.
    Klübümüzün sizlerle kaynaşmak  amacıyla  düzenlediği ve geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz yardımlaşma ve dayanışma gecemize hepiniz hoşgeldiniz. Yüce Atatürk bu vatanı biz gençlere emanet etti. Bizlerde gençlerimizi topluma daha faydalı işler yapması için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerinde desteği ile yapmaya devam edeceğiz. Hepimizin bildiği gibi yüreği kocaman ama imkanları kısıtlı bir ilçede yaşıyoruz. Klübümüzde maddi imkansızlıklarla mücadele ediyoruz. Klübümüzün adı Havsa Birlik Spor adından da anlaşılacağı üzere biz tüm sorunlarla birlik içinde mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizde bizlere  maddi-manevi desteklerini esirgemeyen ilçe Kaymakamımız Sayın Yunus Ataman'a, Belediye Başkanımız Sayın Oğuz Tekin'e, Belediye Meclis Üyelerimize, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza, Havsa’da bulunan  tüm siyasal partilere ve yöneticilerine, sanayicilerimize ve iş adamlarına ve ayrıca esnaflarımıza, iç sahada ve dış sahada bizi ve takımımızı yalnız bırakmayan tüm havsa halkına çok teşekkür ediyor ve desteklerinin artarak devam etmesini diliyorum. Biz yönetim olarak Havsa Birlik Spor’umuzu kimine göre kötü durumda kimine göre orta  durumda devir aldık. Önceki yönetimde olan abilerimize Ufuk abi, Ruhi abi, Rahmi abi ve Cafer Başkana çok teşekkür ederiz. Bize gerekli yardımı ve  destekleri  yaptılar. Sonuç olarak lig’ten düşmeden iyi bir yerde bitirdik. Bu hedeflere ulaşmak için sizlerin ve Havsa halkının hertürlü desteğinin artarak devam edeceğini inancımız tamdır. Hepinize  bu gece bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. “dedi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin yaptığı konuşmasında, “Değerli hemşehrilerim sevgili Havsalılar, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, Muhtarlarımız,ilçe dışından gelmiş olan misafirlerimiz hepinizle böyle güzel bir bahar akşamında birlikte olduğumuzun mutluğuğunu paylaşmak istiyorum. Aynı zamanda böyle nezih bir ortamda böyle değerli insanlarla bizleri buluşturdukları için Havsa Birlik Spor Klubümüzün başta Başkanı olmak üzere bütün yöneticilerine şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Sevgili dostalar kültürel etkinlikler ve sportif faaliyetler hakikaten çok güzel şeyler. Hepimiz gençliğimizde, öğrencilik yıllarımızda bu tip organizasyonların içinde olmuşuzdur. Fakat şunu özellikle sizlerle paylaşmak istiyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kültürel ve sportif faaliyetleri ilçemizde genç nesile ulaştırmak adına belediyemiz olarak çok ciddi çalışmalar yaptık. Halk oyunları takımımız birçok ülkeye gittiler. Bu ülkelere gidipte hem ilçemizi hem ilimizi başarı ile temsil ettiler. Şanlı bayarağımızı ilçemizin 9 ve 11 yaşındaki gençleri bu ülkelerde salladı. Bu gurur, bu onur inanın hepimize yeter. Belediyemiz klubüde birçok başarı ile ilçemizi temsil ettiler. Genç kardeşlerimizin hepsini sizlerin huzurunda kutluyorum. Aynı şekilde ilçemizdeki iki tane spor klubümüzünde başarısını hepimiz görüyoruz. Ben bu yıl ligde kalmayı büyük bir azimle, büyük bir performansla başaran Havsa Birlik Spor’umuza canı gönülden teşekkür ediyorum. Genç futbolcu kardeşlerimi ve idareci arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Sevgili dostlar inşallah Havsa'yı bölgede ve ülke çapındaki sportif ve kültürel etkinliklerde daha ileriye taşıyacağımız, hep birlikte gönül vererek maddi-manevi destek vererek çok daha güzel yerlere geleceği inancıyla hepinize bu geceye göstermiş olduğunuz katkı ve destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”dedi. 
    Yoğun kalabalığın olduğu yemekte klüp yararına çekiliş yapıldı. Yapılan çekilişte çeşitli hediyeler kazanan talihlilere verildi.
Yemek katılımcıların eğlencesiyle sona erdi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.