Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde KETEM Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Havsa Toplum Sağlığı Merkezinin destek ve katkılarıyla 22 Kasım 2018 Perşembe günü Saat: 13.30'da ilçemiz Halk Eğitim Merkezi'nde vatandaşlara kanser bilgilendirme toplantısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde KETEM Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Nilay YILMAZ

    Havsa Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Soykan Atanur Kaya, Dr. Adnan Çetin, Havsa Toplum Sağlığı Merkezi Hekimi Dr. Yasemin Tilki, Ebe Nesrin Uras, ilçemiz Belediye Başkan Vekili Melahat Erhan, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülhan Memiş, Havsa Toplum Sağlığı Merkezi personeli ile Havsa Kent Konseyi Kadın Meclisi ve vatandaşlar katıldı.
    Düzenlenen toplantıda, Edirne KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Nejla Türksever tarafından kanser, meme kanseri, konularında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda Türksever, tarafından verilen bilgi-lendirmede bilinçlenirme çalışmasında kanser bulgularının neler olduğu konusunda bilgiler aktardı. 
    Kanser konusunda halkı duyarlı hale getirmek için çalışma-ların ve toplantıların süreceği belirtti. Katılımcılara KETEM'in kanser tarama çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaparak, herkesi düzenli olarak taramalarını yaptırmak üzere Edirne KETEM'e davet etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.