Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizin Düşman işgalinden Kurtuluşunun 96. Yıldönümü

Havsa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü törenlerle kutlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2018 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2018 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizin Düşman işgalinden Kurtuluşunun 96. Yıldönümü

Nilay YILMAZ

    ilçemizde kutlama törenleri 23 Kasım 2018 Cuma günü saat 14:00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayacak.
    Edirne Belediye bandosu eşliğinde saygı duruşuna müteakip istiklal Marşımız okunacak. Çelenk sunma töreninin ardından Kurt Bey, Sokollu Mehmet Paşa Camii bahçesinde ve ilçe mezarlığında bulunan şehitliklerin ziyareti gerçekleştirilecek.
    Saat 14:15'de ilçe merkezindeki tüm okulların kavaklar altı caddesi yeni ilçe pazar yeri girişindeki tören alanında hazır olmasıyla başlayacak olan kutlama programı kurtuluş öncü birliklerinin kente girişini temsili olarak canlandırmasıyla devam edecek.
    Bando eşliğinde saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından, Veteranlar halk oyunu gösterisi, Türk ordusunu temsil eden komutana ve protokole buket sunulacak.
    Protokol tarafından halkın ve öğrencilerin bayramının kutlanmasıyla devam edecek olan programda ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşması yapılacak. Katılan vekillerin selamlama konuşmalarının ardından Kurtuluş kutlamaları dolayısıyla mesaj gönderenlerin isimleri okunacaktır.
    Kros yarışmaları yapılacak olup bir öğrencinin şiirini okumasının ardından Halk Oyunları ekipleri gösterilerini yapa-caktır.Program ödül töreni ile devam edecek.
    Mehteran ve kılıç-kalkan Ekibinin gösterilerinin ardından program kortej geçişi ile sona erecektir.
    Batı Ekspres ailesi olarak ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunu kutladığımız bu özel günde başta Büyük Önder Atatürk ve O'nun kahraman silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimize minnet ve saygıyla anıyor, tüm hemşehrilerimizin Kurtuluş Bayramını en içten duygularımızla kutluyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.