Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adnan Aladağ AK Parti Havsa Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Yaklaşık 10 yıl AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı görevini yapan ve halen parti içinde aktif olarak görev alan vatandaşlarında yakından tanıdığı Serbest Muhasebeci Adnan Aladağ, AK Parti'den Havsa Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2018 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2018 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Adnan Aladağ AK Parti Havsa Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Nilay YILMAZ

    Aladağ aday adaylığı ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “2004-2009 yerel seçimlerde Havsa Belediyesi Meclis Üyeliği görevimi yaptıktan sonra 2008 yılında partimizin 3'ncü, 4'ncü ve 5'nci Olağan Kongrelerinde ilçe Başkanı olarak seçilip yaklaşık 10 sene gibi bir sürede AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı görevini yaptıktan sonra partimizin 6'ncı Olağan Kongresinde ilçe Başkanlığı görevimi mevcut ilçe Başkanımız Av. Aydın Balkan'a devretmek suretiyle bu görevimizi tamamlamış olduk.
    Yaşamış olduğumzu Havsamıza partimiz adına değişik görevler almaya dün olduğu gibi bugünde hazırım. Bu düşüncelerle Belediye Başkan Aday Adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Genel Merkezimiz, il Başkanlığımız ve ilçe Başkanlığımızın olurlarıyla Belediye Başkan Adayı olur isek bu görevimize en iyi şekilde hazırlanıp Belediye Başkanı olarakta görev yapmak partimiz ve halkımız sayesinde inşallah nasip olur. 
    Önümüzdeki süreçte tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum. Havsamıza hayırlı olsun.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.