Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’de Temayül Heyecanı

Ak Parti Genel Merkezi'nce tüm Türkiye'de aynı anda yapılan Belediye Başkanlığı Temayül Yoklaması, geçtiğimiz pazar Edirne Ak Parti il Başkanlığı'nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2018 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti’de Temayül Heyecanı

Nilay YILMAZ

    Türkiye'de ilk kez elektronik ortamda yapılan e- temayül olma özelliğine sahip oylamada, oylar doğrudan Parti Genel Merkezi'ne anlık şekilde ulaştı ve sonuçlar aynı gün saat:16.00 da Cumhurbaşkanı'nın önüne sunuldu.
    Edirne Ak Parti il Binasında yapılan temayül yoklamasını Orman ve Su işleri eski Bakanı Veysel Eroğlu ile 24-25-26. dönem istanbul Milletvekili Tülay Kaynarca yönetti. Oylamaya gerek Havsa'dan gerekse diğer ilçelerden yoğun ilgi olduğu görüldü.
    Temayül yoklamasına ilişkin gazetemize açıklama yapan Havsa Ak Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan : “Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz e-temayül sistemi ile yoklamaya katılan partililerimiz Havsa Belediye Başkanı olarak görmek istedikleri adaya oylarını verdiler. Temayül sistemi belli kişiler arasında seçim şeklinde değil, açık uçlu olarak yapıldı ve her üyemiz dilediği ismi, başkan olarak görmek istediği kişiyi ismen Genel Merkezimize ve Cumhurbaşkanımıza bildirmiş oldu. Teşkilatımızın bildirdiği isim, Genel Merkezimizin değerlendirmelerinde her zaman en önemli aday belirleme kıstaslarından birini teşkil eder. Partimizin aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Bir taraftan anketlerimiz yapılırken bir taraftan aday mülakatlarımız devam ediyor. Amacımız Genel Merkezimize en doğru adayı bulması konusunda yardımcı olmak ve sonunda da seçimi kazanmak. Daha önce de dile getirdiğimiz gibi, adaylarımız kendi istikballerinin peşinde değil, Hav-sa'ya hizmetin peşindedir. Seçimi kazanmak belki adayın ismi üzerinden görünebilir ancak doğru ve devamlı hizmeti vermek ancak doğru bir ekiple ve doğru bir planlama ile olabilir. Bizler şimdiden bu planlamaları ve ekibi kurmanın peşindeyiz. Adayımız kim olursa olsun gerek ekibimiz ile gerek planlamamız ile adayımızı her şartta destekleyecek, bu seçimde ipi biz göğüsleyerek halkımıza hak ettiği hizmeti getireceğiz.” dedi.    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.