Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 Maçtır Onları Kimse Yenemedi

11 Kasım 2018 Pazar günü Saat:14:00'da Havsa Birlik Spor Edirne Saraçhane Stadında Karlıova Spor Kulübü ile oynadıkları maçın skoru 2-2 berabere bitti.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
4 Maçtır Onları Kimse Yenemedi

Sertkan YILMAZ

    Oynan ve berabere biten maç sonucunda Havsa Birlik Spor 4. Haftada 1'nciliğe yükseldi.
    Sezona iyi başlayan ve 4 haftadır oynadığı her maçtan galibiyetle dönen Havsa Birlik Spor 11 Kasım 2018 Pazar günü oynan maçta Karlıova Spor Kulübü karşılaşarak 2-2 berabere kaldı.
    90 dakikası kıran kırana geçen maçta Havsa Birlik Spora beraberliği getiren golleri Hasan Hüseyin attı.
    Maç sonrası CHP il Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Yavuz Havsa Birlik Sporu ziyaret etti.
    CHP il Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Yavuz ziyarette yaptığı açıklamada; “Öncelikli olarak Havsa Birlik Spor yönetimini ve futbolcularını tebrik ediyorum. Sezon iyi başladı ve iyi de devam ediyor. Bu takım ilçemizin takımı tüm futbol severlerin, tüm esnaf ve vatandaşların takımıza sahip çıkması lazım. Bundan sonraki maçlarda da başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.”dedi.
    Havsa Birlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptıkları açıklamada; “Bu güne kadar oynadığımız 3 maçı aldık ve bugünde oynadığımız maçta beraberliği yakaladık.Şuan birinci sıradayız. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan maçın takım yemeğini üstlenen ve bizi her türlü maddi konuda yardımlarını esirgemeyen sayın CHP il Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Yavuz'a teşekkür ediyoruz ve siyaset hayatında başarılar diliyoruz.Tüm Havsalı hemşehrilerimizi takım maçlarımıza bekliyoruz. Kulüp hepimizin bu konuda yardım ve desteklerinizi bekliyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.