Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okan Gaytancıoğlu'ndan ilçemize Hayırlı işler Ziyareti

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Edirne Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Referanduma sayılı günler kala ilçeleri, mahalleleri, köyleri gezip partisinin politikalarını anlatmaya devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2017 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2017 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Okan Gaytancıoğlu'ndan ilçemize Hayırlı işler Ziyareti

Nilay YILMAZ

    12 Nisan 2017 Çarşamba günü referandum çalışmaları kapsamında CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Edirne Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu  ilçemizi ziyaret etti.
    ilçemizde esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Gaytancıoğlu  ziyaretleri kapsamında gazetemizide unutmadı. 
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hasan  Özel ve partililer  Okan Gaytancıoğlu'na  ilçemizde gerçekleştirdiği ziyaretlerde eşlik etti.
    Referandum çalışmalarını aralıksız sürdüren ve Edirne'nin ilçelerini, köylerini, mahallelerini ziyaret ederek halka referandumda neden “hayır” denmesi gerektiğini anlatan Okan Gaytancıoğlu il genelinde gördüğü tablodan memnun olduğunu dile getirdi.  
    Referandum çalışmalarına  hız kesmeden devam  eden Gaytancıoğlu  yaptığı açıklamada, “Biz daha özgür bir Türkiye için hayır diyoruz, düşünce özgürlüğü için hayır diyoruz, adaletsizliklerin önüne geçmek ve geleceği aydınlık bir Türkiye yaratmak için hayır diyoruz” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.