Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Keşan ilçe Başkanı Zafer Sarıkeçe Oldu

iyi Parti Keşan ilçe Başkanı ve yönetimi değişti.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2018 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2018 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Keşan ilçe Başkanı Zafer Sarıkeçe Oldu

Nilay YILMAZ

    Geçtiğimiz günlerde iyi Parti Genel Merkezinin almış olduğu yeniden revizyon adı altında iyi Parti Keşan ilçe Başkanı ve Yönetimi nin görevlerinden istifa etmeleri  sebebi ile iyi Parti Keşan ilçe Başkanlığına Zafer Sarıkeçe ve yönetimi atandı. Atanma beratı il Başkanı Ekrem Demir tarafından kendisine verildi.
    Konu ile ilgili olarak iyi Parti Edirne il Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çınar gazetemize yaptığı açıklamada; “iyi Parti Keşan Kurucu ilçe Başkanımız Özge Kuru Tutal ve yönetiminin görevden istifa etmelerinin ardından bu göreve getirilen Zafer Sarıkeçe'ye yetki belgesi 3 Kasım 2018 Cumartesi günü düzenlenen törenle il Başkanımız Ekrem Demir tarafından verildi.
    03 Kasım 2018 Cumartesi günü 14.00'te başlayan toplantıya Edirne il Başkanımız Ekrem Demir, Keşan ilçe Başkanımız Zafer Sarıkeçe, Kurucu ilçe Başkanımız Özge Kuru Tutal, belediye meclis üyelerimiz ile partililer katıldılar.
    Toplantıda iyi Parti Edirne il Başkanımız Ekrem Demir tarafından Özge Kuru Tutal'a bugüne kadar partimize yapmış olduğu hizmet ve katkılardan ötürü plaket ve çiçek takdim edildi.
iyi Parti Keşan ilçe Başkanımız Zafer Sarıkeçe ve yönetimine görevinde başarılar dileriz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.