Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Havsa ilçe Genişletilmiş Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, 27 Ekim 2018 Cumartesi günü Saat: 11.00'da Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2018 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2018 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa ilçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Sertkan YILMAZ

    Toplantıya AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, geçmiş dönem ilçe başkanları Naci Arda, Adnan Aladağ ve Ferudan Can, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve partililer katıldı.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan toplantıda yaptığı konuşmasında; “Partimizin ilçe bazındaki Genel Kuruldan sonra en büyük istişare organımız olan ilçe Danışma Meclisi toplantımızda partililerimiz ile önümüzdeki yerel seçimleri konuşma fırsatımız oldu. Bizler için gerek partimiz içinde gerekse partimiz dışında bizlere oy veren ve vermeyi düşünen tüm hemşerilerimizin görüş ve düşüncesi çok önemlidir. Aldığımız her yorum ve eleştiriyi dikkatlice dinleyerek atacağımız adımlarda bu hususlara dikkat etme ve yanlışlardan kaçınma fırsatı buluyoruz. Partilinin eskisi yenisi olmaz. Her partilimize her zaman ihtiyacımız var. Bu seçimlerde ancak omuz omuza verirsek başarılı olabiliriz. Ekim ayı toplantımızda da yerel seçimlerde yapmayı planladığımız çalışmalarımızı katılımcılarımızla istişare ettik.
    Geçmiş dönem ilçe başkanlarımızdan seçim tecrübelerini dinledik. Toplantımıza davet ettiğimiz sivil toplum örgütü temsilcilerimizin önerilerini aldık. Çok verimli bir toplantı oldu. Bu toplantılarımızı her geçen ay büyüterek katılım sayısını artırarak daha da verimli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Tüm çalışmamız Havsa'daki yaşam seviyesini artırmak,nüfusumuzu gençleştirmek,sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel yapımızı büyütmek daha yaşanabilir bir Havsa'yı el ele gönül gönüle oluşturabilmek için.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.