Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa Göreve Başladı

Kaymakamlık kurs ve stajını 2'cilik ile bitiren ve ilçemize asaleten Kaymakam olarak atanan Havsa Kaymakamı Neslihan Kısa 26 Ekim 2018 Cuma günü (bugün) görevine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2018 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa Göreve Başladı

Nilay YILMAZ

    2018 yılı Mülki idare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazetede yayınlanması ile kararname kapsamında Havsa Kaymakamı Yunus Ataman'ın Çorum ili'nin Boğazkale ilçesi Kaymakamlığı'na atanması üzerine ilçemiz Kaymakamlığına Neslihan Kısa Havsa Kaymakamı olarak atandı.
Neslihan Kısa Kimdir?
    ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa 1991 yılında Giresun Eynesil ilçesinde doğdu. ilk ve Ortaöğrenimini istanbul'da tamamladı.2009 yılında kazandığı istanbul Üniversitesi iktisat Fakültesi'nden 2013 yılında bölüm ve Fakülte birincisi olarak mezun oldu. Türkiye'nin en genç kaymakamlarından biri olma özelliğine  sahip olan ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa,staj döneminin bir kısmını Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesi,Kastamonu Abana ilçe kaymakamlığı ve Konya Hadim ilçe kaymakamlığında tamamladıktan sonra,yaklaşık iki yıl süren (104. Dönem ) Kaymakamlık Kursu' nuda başarıyla ikinci olarak bitirdi.2'ncilik  başarısını elde eden ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa'ya görev yeri içinde seçme hakkı verildi ve 18 Ekim 2018 perşembe günü içişleri Bakanlığınca belirlenen yerlerden ilçemizi seçti.
    BatıEkspres Gazetesi olarak Kaymakamımız Neslihan Kısa'ya görevinde başarılar dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.