Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksal’dan Havsa Esnafına Ziyaret

AK Parti Edirne Milletvekili ve Genel Merkez MKYK üyesi Dr. Fatma Aksal geçtiğimiz günlerde AK Parti Havsa ilçe Başkanlığını ve Havsa'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2018 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Aksal’dan Havsa Esnafına Ziyaret

Nilay YILMAZ

    AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ziyarete ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, “Sayın Vekilimiz Fatma Aksal, ilçemize gelerek bizleri ve esnafımızı ziyarette bulundu. Kendisi ile yerel seçimlere ilişkin istişarelerde bulunduk. Bizler için seçimlerde aday olmak önemli değil. Önemli olan ilçemizin eski alışkanlıklarından vazgeçerek en azından bir dönem belediyecilik anlayışımızı görmesidir. Siyaset takım tutar gibi görülerek yapılmamalı, ilkeler ve prensipler üzerinden yapılarak, halkın beklentilerine cevap verilmelidir. Bu nitelikte olmayan, yorgun, heyecanını kaybetmiş ve halka cevap veremeyen adaylara teveccüh edilmemesi gerektiği görüşündeyiz. Adayımız  ben de olsam başka bir arkadaşımızda olsa şimdiden teşkilatımız adayımızın arkasındadır.
    Makam ve mevki hesabında değil, Havsa'yı her anlamda büyütmek düşüncesindeyiz. Amacımız ve bütün çalışmalarımız, ilçemizin hakettiği hizmeti alarak Trakya'da parmakla gösterilen ve gıbta edilen bir yüze kavuşturulmasıdır.    
    Vekilimiz de bu ziyaretinde bizlere olan inancını, güvenini ve sevgisini tekrarlayarak, Havsa ile ilgili tüm sorunlarla birebir ilgileneceğini, işlerimizin gerek Edirne'de gerekse Ankara'da takipçisi olduğunu ve olmaya devam edeceğini tekrar vurgulamıştır. Aday çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vekilimizle de değerlendirmeler yaptık. Halkımızın oyuna her zamankinden fazla istekle ve inançla talibiz " dedi.  
    Milletvekili Fatma Aksal, ilçe Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve ilçe yönetimi ile Havsa'da esnafları ziyaret ederek programını tamamladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.