Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti 1 Yaşında

25 Ekim 2017 yılında Meral Akşener tarafından kurularak Türk siyasi hayatında faaliyete başlayan iyi Parti, 1.Kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2018 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti 1 Yaşında

Sertkan YILMAZ

    Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş , “Partimize gönül vermiş iyi ve cesur arkadaşlarım hepinizi bu mutlu günümüzde saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.
    Değer ve kuruluş amaçları ile birlikte ve öncelikle; Parlamenter demokrasiye geçiş toplumsal ayrıştırmaların ortadan kaldırılması hukukun üstünlüğü ve yargının bağımsızlığının sağlanması hedeflerini gerçekleştirmek üzere kurulan iyi Parti bir ''Cesurlar'' hareketidir.
    iyi Parti ile ilgili çok şeyler söylendi, Parti Kuramaz dediler kurduk. Seçime giremez dediler girdik. Geldiğimiz nokta milletimizin alternatif partisi olarak iktidara namzet Mecliste 43 Milletvekili ile temsil edilir duruma geldik. Dostlarımız sevinsin düşmanlarımız çatlasın. Malumunuz üzere iyi Parti 25 Ekim 2017 tarihinde Sayın Meral Akşener liderliğinde Başkent Ankara'da kuruldu. iyi Partinin özel işareti Gök mavi renk üzerinde Güneştir sembolüdür. Güneş dünyayı aydınlatıp ısıttığı  gibi iyi Parti'de ülkemizi aydınlatacak ve ısıtacaktır bu inançla yüzümüzü Güneş'e dönerek iyi Parti'de siyaset yapmaya karar verdik, bu idealle yolumuzda yürürken, Gün geldi bize salon vermediler!, Gün geldi salonlarımızın elektriğini kestiler!, Gün geldi önümüze çöp kamyonu çıkardılar! Ama hiç kimse bizi bu kutsal yolumuzdan geri çeviremedi. Bunca mücadele ile beraber bugün iyi Parti 1 Yaşında!
    Sevenleriyle inanlarıyla beraber  bu coğrafyada Türk Milleti var olduğu sürece  Nice yılları beraber yaşayacağız, iyi Parti'yi Yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener  olmak üzere başkanlık divanından seçmenimize kadar herkese sağlık mutluluk ve huzur dolu bir Türkiye diliyorum.Hepinizi en derin saygı sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum. Allah'a Emanet olun. Ne Mutlu Türküm Diyene”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.