Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Belediye Başkanı Tekin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

ilçemiz Belediye Başkanı CHP'li Oğuz Tekin 2019 yerel seçimlerinde yeniden Havsa Belediye Başkanlığı'na aday adayı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2018 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Belediye Başkanı Tekin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Nilay YILMAZ

    Tekin geçtiğimiz Cuma günü başvuru dosyasını CHP Havsa ilçe Başkanlığı'na teslim etti.
    “2 dönemdir hizmet etme onuruna eriştiğim güzel ilçemiz Havsamızda, yarım kalan işlerimizi tamamlamak, Havsa'ya olan vefa borcumuzu hizmet ederek ödemek için, bugün Havsa Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatımı yaptım “diyen Tekin açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partimizin Değerli Üyeleri, sevgili Havsalı Hemşehrilerim; 31 Mart 2019'da yapılacak Yerel Yönetim seçimlerinde siz Değerli Havsa Halkına “insan Odaklı ve ilçemizin Geleceğine Yön Verecek” çalışmalarımızla bir dönem daha hizmet edebilmek adına 2 dönemdir hizmet etme onuruna eriştiğim güzel ilçemiz Havsamızda, yarım kalan işlerimizi tamamlamak, Havsa'ya olan vefa borcumuzu hizmet ederek ödemek için, bugün Havsa Belediye Başkanlığına  tekrar aday olduğumu belirtmek istiyorum. 
    Bu amaçla bugün ilçe Başkanlığımıza dosyamı teslim ederek resmi olarak bu süreci başlatmış oldum. Öncelikle partimizde Aday Adayı olan bütün yol arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.
    Örgütten gelen ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde üye olmayı her türlü makamın üstünde tutan biri olarak  sonuç ne olursa olsun, partimin yetkili organlarının alacağı karara saygı duyacağımı ve partimin bir neferi olarak her durumda her türlü mücadeleyi vereceğimin bilinmesini istiyorum. iki dönemdir kısıtlı imkânları verimli kullanarak halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalıştık. Özellikle Havsa'nın geleceğine yapılan en büyük yatırım olan, alt yapı sorununu birçok ilçeye göre daha önce çözdük. Bunun yanı sıra hemşehrilerimizin memnun olmalarını sağlayacak yaşam alanları, araç gereç, sosyal ve kültürel olarak da sayısız hizmeti gerçekleştirdik.
    Ancak belediyeciliği  asla betondan, demirden ve camdan yaptığımız binalar,  asfalt yollar ve parke taş çalışmaları ile sınırlı tutmadık. Yaşamı kolaylaştıran bu hizmetlerin yanı sıra Havsamızı ileriye götürecek asıl gücün Havsamıza duyduğumuz aşkın, hayalin ve büyük çabaların sonucunda oluşacağına inandık.
    Görev süremiz boyunca kapımızı çalan hiçbir hemşehrimize “hangi partiye oy verdin? Hangi adayı destekledin?” diye bir soru sormadık. Sadece ona  sizlere nasıl yardımcı olabiliriz?” diye sorduk, hiçbir vatandaşımızı da belediyeden başı öne eğik olarakta çıkartmadık.
    Bu nedenle girdiğimiz son 2 seçimde ısrarla “Bu tutum ve davranışımız sonucunda; hizmet ve projelerimizle bize oy vermeyenlerin de oylarını alacağız.” Dedik ve sürekli oylarımızı arttırarak seçim kazandık.
    Parti içi ve diğer partilerle olan yarışlarımızda kişileri değil sadece ve sadece yapacaklarımızı konuştuk. Bu süreçte yine böyle yapmaya devam edeceğiz.
    Bugün Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'de Yerel Yönetim birikiminin en yüksek düzeyde olduğu siyasi partidir. Türkiye'deki yerel yönetim birikimine baktığınızda sosyal demokrat bir birikimi görürsünüz. 
    Türkiye'de belediyecilikte efsane haline gelmiş isimler hep sosyal demokrat belediye başkanları arasından çıkmıştır. Sosyal Demokrat Belediye Başkanlar hep yörelerine yaptıkları kalıcı hizmetlerle anılmıştır. Bizim gayemiz de hedefimiz de bu yöndedir.
    Bugün geldiğimiz noktada çalışmalarımızı onurla ve gururla anlatabiliyorsak, geriye dönüp baktığımızda sayısız hizmet görebiliyorsak bu doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtıdır.
    Havsalıların her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünen bir Havsalı olarak bu yaptıklarımızı asla yeterli bulmuyorum. inanın Havsamıza ne yapsak az.
    Bu nedenle hiç hız kesmeden tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni projelerimizle çok daha güzel işler başaracağız. Bizler bugün ne söylediysek yarın onları gerçekleştirebilecek birikime de inanca da tecrübeye de  sahibiz.
    Çünkü biz Havsamızı ve Havsalıları çok seviyoruz. Havsayı, her bir hemşehrimizin görüşünü alarak hep birlikte 5 yıl daha yönetmeye devam edeceğiz.Buna yürekten i-nanıyorum. Çünkü Havsalılar en iyisini bilir.Sevgi ve Saygılarımla.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.