Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım Sain CHP'den ilçemiz Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2018 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2018 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yıldırım Sain CHP'den ilçemiz Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Nilay YILMAZ

    ilçemizde 13 yıldır  Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak ilçemize hizmet veren Başkan Sain 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Havsa Belediye Başkanlığına aday adaylığında “ben de varım “ dedi.
    Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain gazetemize yaptığı açıklamada; “Doğup ,büyüdüğüm, yetiştiğim ve hiç kopmadığım ilçemde uzun yıllardır parti içinden ve toplumun tüm kesimlerinden Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda güçlü bir istek ve destek görüyorum. Yapılacak olan anketlerde bu net olarak görünecektir. Bu doğrultuda Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. Aday adaylığı sürecinin adaylığa dönüşmesi durumunda ilçemiz için yapmış olduğum her alandaki plan ve projelerimi kamu oyuyla paylaşacağım.
    En önemli vizyonumuz toplumun beklenti ve hassasiyetlerine göre ilçemizi yönetmektir. Siz değerli hemşehrilerimizin talep ve beklentilerinden kopuk yatırımlara para harcamak vizyon değil hayalcilik olur.
    ilkemiz birlikte yönetimi sağlamaktır. Talepleri halkımızdan alacağız proje geliştireceğiz kaynak yaratıp yatırım yapacağız.
Bu doğrultuda aday adaylığımın ilçe halkımıza, partime ve kendi adıma hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.