Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ulusal Ajans Projesi imzalandı

Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başvurusu yapılan Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında 2018 yılı teklif çağrısı döneminde 2018-1-TR01-KA102-049879 numaralı ve “Elektrikli ve Hibrit Otomobil Teknolojileri Stajı” başlıklı proje kabul listesinde yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2018 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2018 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ulusal Ajans Projesi imzalandı

Nilay YILMAZ

    Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik – Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Oktay Akın ve Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik – Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Tamer Karakuş'un koordinatörlüğünde hazırlanan proje ile öğrenciler ve öğretmenler  iki hafta süreyle yurt dışında elektrikli ve hibrit araçların bakım onarımlarıyla ilgili staj yapacaklar. 
    Projenin toplam bütçesi 44 498 Euro'dur. Projemize ait hibe sözleşmesi ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan tarafından imzalanarak Ulusal Ajansa gönderilmiştir. 
    Proje ortakları kurumlar: Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi – Havsa Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi – Uzunköprü Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi – Edirne TÜV Rheinland Akademie – Berlin – Almanya Veho Bil Sverige AB – Stockholm – isveç 
    Proje ile ; 9 Meslek lisesi öğrencisi ve 3 Teknik öğretmen 2 hafta süreyle Almanya'nın Berlin şehrinde, 9 Meslek lisesi öğrencisi ve 3 Teknik öğretmen 2 hafta süreyle isveç'in Stockholm şehrinde staj yapacaklar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.