Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Modern Pazar Yerinde Çalışmalar Devam Ediyor

ilçemizde bir süredir yapımı devam eden ve geçtiğimiz Cumartesi günü faaliyete geçen modern pazar yerinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2018 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Modern Pazar Yerinde Çalışmalar Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    6 bin 200 metrekare alan üzerine kurulan pazarda 280 adet tezgah, 20 adet ka-palı dükkanın yanı sıra zabıta noktası, dinlenme yerleri, otopark ve tuvalet de bulunan Pazar yerinde çevre düzenleme çalışmaları ve her gün açık olacak 20 adet kapalı pazar yeri dükkânlarının yapımı devam ediyor.
    Geçtiğimiz Cumartesi günü vatandaş ve esnaf ile dolup taşan Trakya'nın en büyük hayvan pazarının kurulduğu ilçemizde faaliyete geçen modern pazaryeri, ilçe halkı ve esnaf tarafından sevinçle karşılandı.
    Yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz Cumartesi günü faaliyete geçen modern pazar yerinde ilçemiz Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından otapark ve kaldırım düzenlemesi çalışmalarına başlandı.
    Çalışmaların her adımını yakinen takip eden  ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Te-kin gazetemize yaptığı açıklamada; “Havsa Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla ile yaklaşık 750 bin liraya pazar yerini inşa ettik.
    Bu haftada Yeni Pazar Yerimizin dükkanlarının sıva ve tesisatı tamamlanırken, Fen işleri Ekiplerimiz de otopark ve kaldırım düzenlemesini yapıyor. Çalışmalarımızı hava şartlarının elverdiği noktada en kısa zamanda bitirmeyi planlıyoruz.
    ilk aşamada halkımızın tepkileri o-lumlu ve başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Tekrar ilçemize, tüm esnaflarımıza ve halkımıza hayırlı olsun'' dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.