Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Musulça Köyünde Atatürk Büstü Açılışı

Havsa ilçesi Musulça Köyü meydanındaki yenilenen Atatürk Büstü açılışı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2017 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2017 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Musulça Köyünde Atatürk Büstü Açılışı

Nilay YILMAZ

    Heykeltraş Müslüm Özcan tarafından yapılarak Musulça Köyüne hediye edilen büstün cevre düzenlemesi Edirne Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.
    Açılışa CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP il Başkanı Fevzi Pekcanlı,Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin,il Genel Meclis üyesi Tuncay Aytin,Muhtarlar ve vatandaşların katılımları vardı.
    Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Musulça Köyü Muhtarı Rasim Köyatası konuşmasında; “Köyümüzün yeni bir Atatürk büstüne ihtiyacı vardı gerekli yerlerden ricada bulunduk ve bizleri kırmadılar bu güzel büstün köyümüze yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan; “Birçok köyümüzün Atatürk büstü ihtiyacı var olmasına rağmen Musulça Köyü muhtarımız bu nedenle bize geldi bizlerde onun ricasını kırmadık çünkü Musulça köyümüz bir özelliği de diğer birçok köyümüzden daha çok Atanın kıymetini bilmesidir. Bende emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
    Edirne Milletvekili Erdin Bircan; “Bizler yarınlarımıza sahip çıkabilmek için önce Atamızın bizlere emaneti olan Cumhuriyetimize sahip cıkmalıyız. Önümüze konulan diretmelere hayır diyebilmeliyiz demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetinin sonuna kadar savunucuları olacağız. Bu güzel heykelimiz Musulça köyümüze hayırlı olsun.” dedi.
    Musulça Köyü Muhtarı Rasim Köyatası katkılarından dolayı Heykeltraş Müslüm Özcan'a ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür plaketi ve kalem hediye etti.
    Açılış kurdele protokol tarafından kesildi.   
  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.