Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Modern Pazar Yerine Kavuştu

ilçemizde bir süredir yapımı devam eden modern pazar yeri, tamamlanarak geçtiğimi cumartesi günü faaliyete başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Modern Pazar Yerine Kavuştu

Nilay YILMAZ

    6 bin 200 metrekare alan üzerine kurulan pazarda 280 adet tezgah, 20 adet kapalı dükkanın yanı sıra zabıta noktası, dinlenme yerleri, otopark ve tuvalet de bulunuyor. Trakya'nın en büyük hayvan pazarının kurulduğu ilçemizde faaliyete geçen modern pazaryeri, ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı.
“Üstü Kapatılarak Trakya’nın En Büyük Kapalı Pazar Yeri Olacak”
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, ilçe halkına verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirtti. Bundan böyle vatandaşların modern pazar yerinde olumsuz hava koşullarında dahi daha rahat bir şekilde alış veriş yapabileceklerini kaydeden Başkan Tekin, “Havsa Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla ile yaklaşık 750 bin liraya pazar yerini inşa ettik. Üstünü de hukuki birkaç sorunun çözülmesinin ardından en yakın zamanda kapatarak hizmetimizi tamamlamış olacağız. 
    5.5 metre ara yollarımızın genişliği, her esnafımızın yararlanacağı kapalı sistem elektrik hattı, tuvaletleri ve dinle noktalarıyla Trakya'nın en modern ve büyük pazar yeri oldu. Bir de her gün açık olacak 20 adet kapalı pazar yeri dükkânlarımızı yapıyoruz. ilçemizde vatandaşlarımızın rahat, güvenli ve kaliteli bir pazar yerinde alışveriş yapmasını istiyorduk. ilk aşamada halkımızın tepkileri olumlu ve başarılı olduğumuzu düşünüyorum. ilçemize, tüm esnaflarımıza ve halkımıza hayırlı olsun'' dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.