Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizden 5 isim iyi Parti Edirne il Yönetiminde

iyi Parti Edirne il Yönetiminde ilçemizden 5 isim bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizden 5 isim iyi Parti Edirne il Yönetiminde

Sertkan YILMAZ

    iyi Parti il Yönetimlerinde istifalardan sonra yeni yönetimler oluşmaya başladı.
    iyi Parti Edirne il Yönetiminde ilçemizden Ali Çınar, Mestan Özer, ibrahim Şahin, Alpay Engin ve disiplin kurulunda Abdurrahman Yaray görev aldı. 
    iyi Parti Edirne il Başkanlığı'nın, il Başkanı Ekrem Demir ile beraber yeni atanan ve göreve başlayan yönetim sebebi ile Atatürk Anıtı'na çelenk töreni düzenlendi. Anıta sunulan çelengin ardından saygı duruşunda bulunularak istiklal Marşı okundu. Törene iYi Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ve yeni parti yönetimi katılım gösterdi. 
    iyi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir çelenk töreni sonrasında yaptığı açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devlet adamı, Mustafa Kemal Atatürk'ü bugün burada bir kere daha saygı ve minnetle anıyoruz. Atatürk'ün “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir'' sözünü kendimize rehber almış bir partinin mensupları olarak Atatürk ilke ve inkilaplarıyla birlikte Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek yaşatacağız. Atam; Her geçen gün nutukta söylediğin sözlerin ne kadar anlamlı olduğunu daha fazla hissetmeye ve anlamaya başladık. Tıpkı Türk gençliğine hitaben de söylediğin son paragrafta belirttiği üzere "Ey Türk istikbalinin evladı! işte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" O asil kan bizi Türklüğümüze bağlayarak and içtik ne varki andımızı bile okullarımızda yasakladılar. yasaklayanlara inat ! Aziz Türk milletinin evlatları olarak senin huzurunda yüksek sesle haykırıyorum... "Türküm‚ doğruyum‚ çalışkanım‚ Yasam; küçüklerimi korumak‚ büyüklerimi saymak‚ yurdumu‚ milletimi özümden çok sevmektir. Ülküm; yükselmek‚ ileri gitmektir. Ey Büyük Atatürk! Açtığın yolda‚ gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde sözleri ile tören sona erdi.
    iyi Parti Edirne il Yönetiminde bulunan Ali Çınar gazetemize yaptığı açıklamada; “12 Ağustos 2018 tarihinde yapılan iyi Parti Olağanüstü Kongresinde alınan karar gereği iyi Parti il Yönetimleri istifa etmiş olup yeni atanan yönetimler görevlerine başladılar.Bizde 5 arkadaşımızla beraber partimizin Edirne il Başkanlığı yönetiminde görev aldık.ilçemize, ilimize, bölgemize ve partimize hayırlı olmasını dilerim.”dedi.
    Yeni oluşan iyi Parti Edirne il Yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Ekrem Demir, Abdul Taşdemir, Ali Çelik, Ali Çınar, Ali Yener, Alpay Alpagut Engin, Ayhan Murat Dursunoğlu, Dilek Kırmızı, Duygu Şener, Emre Tuğgezen, Erdinç Başköylü, Ergun Dönmez, Fatma Bayraktar, Gökhan Yılmaz, Hakan Doğan, Haldun Lütfü Dokur, Halil Meriç, Halim Gürsu, Hayrettin Gıcı, i. Çağlar Karabıçak, ibrahim Erkal, ibrahim Şahin, ibrahim Tanju Gülken, imren Çakırlar, Mestan Özer, Mevlüde Baş, Mithat Topkara, Musa Gökalp, Nail Dramalı, Osman Çakan, Refik Buz, Serpil Tütüncü, Tarık Aldeniz, Tuğcan Mercan, Yaşar T. Çomer ve Yılmaz Ağaçkoparan

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.