Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden Görevinden istifa Etti

CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden yerel seçimlerde Havsa Belediye Başkanlığına aday olmak için ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanı  Hüseyin Özden Görevinden istifa Etti

Nilay YILMAZ

    Yönetim Kurulu toplantısının ardından istifasını açıklayan CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, "31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Havsa Belediye Başkanlığına aday olmak için görevimden istifa ediyorum" dedi.
    CHP'de 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık başvuruları başladı. Hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştıracak çözümler sunmak ve yaşanabilir bir Havsa için adayım vurgusunda bulunan Özden, yaptığı yazılı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan aday adayı olmak için, Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum.
    02 Aralık 2017 tarihinde yapılan ilçe kongresinde, üyelerimizin destekleriyle yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla göreve geldik. 24 Haziran seçimlerinde partimizin Türkiye ortalamasının çok üzerinde oylar alarak, 2 milletvekilimizi Ankara'ya yolladık. Çalışmalarımızı, Atatürk ilkelerinden ödün vermeden demokrasi, insan hakları ve adalet yolunda sürdüreceğiz.
    Değerli Havsa'lılar, ilçemizde partimizin değişim ve yenileşmeye ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Siyaseti insanların ihtiyaçları ve katılımı üzerine kurduğunuzda herkesin mutlu, huzur ve barış içinde yaşadığı bir düzen sağlanabilir. Katılımcı ve paylaşımcı anlayışı egemen kılmalıyız. insanlara dokunan, istekleri ötelemeyen, parayı, aracı, zamanı, emeği yerinde ve verimli kullanan hizmet anlayışını benimseyerek hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştıracak çözümler sunmalıyız.
    Bu düşüncelerle, Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanlığı görevinden yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adaylığı için istifa ediyorum. Bugüne kadar bana destek olan ve bu yolda benimle yürüyen başta yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, delege ve üyelerimize, partililerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ederim.
    Halkımızla el ele, ilçemizin huzur, refah ve gelişimi için elimden geleni yapmaya hazırım.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.