Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Meclisi “Kışa Merhaba” Kahvaltısında Buluştular

Havsa Kent Konseyi Kadın Meclisi 07 Ekim 2018 Pazar günü saat. 10.00'da Edrine Et Restaurant'ta düzenledikleri “Kışa Merhaba” kahvaltısı ile ilçemizdeki kadınlarla bir araya geldiler.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Kadın Meclisi “Kışa Merhaba” Kahvaltısında Buluştular

Nilay YILMAZ

    Yaklaşık 10 ay önce kurulan ve çıktıkları bu yolda kadınların yeteneklerini sergilerek, ev ekonomisine kazandırmalarına imkan sağlayan Havsa Kent Konseyi Kadın Meclisi bu kısa sürede çok büyük işler başardılar.
    Başladıkları ilk günden beri her hafta düzenli olarak Milli Egemenlik parkının yanında kurulan el emeği pazarında kadınlarımız kendi mutfağında ürettiği katmer, sarma, çığ börek, içli köfte, tatlılar, turşu, tarhana, makarna, soslar, bal, doğal sirkeler,  el işlerinde örgü, şal, atkı, şapka, yelek ve gibi ürünlerini ilk günkü heyecan ve istekleriyle ilçe halkına sunuyorlar. Birarada bulunarak üreten Havsa Kent Konseyi Kadın Meclisi 07 Ekim 2018 Pazar günü saat. 10.00'da  Edrine Et Restaurant'ta düzenledikleri “Kışa Merhaba” kahvaltısı ile doyasıya eğlendiler.
    Yaklaşık 120 kişinin katıldığı kahvaltıda konuşan Havsa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya Tuncer, “Bugün burada birkez daha ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gördüm. Birlikte çıktığımız bu yolda Bir arada bulunmaktan ve üretmekten çok memnunuz.Şimdi artık daha da şevk ve heyecan ile çalışacağımıza eminim. Üretmek için çıktığımız bu yolda artık farkındalık konusunda da çalışmalarımız oluyor.Kadını ilgilendiren her konuda öncü olarak yer almaya devam edeceğiz.Başından beri bizimle beraber olan  ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin gerek  toplantılarımızda gerek cumartesi günleri standımızda bizlere sürekli destek verdi. Bugün burada kendisi yok ancak eşi Esra Tekin hanımefendi aracılığı ile buradan tekrar kendisine Havsa Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak teşekkür ediyoruz. Çok çalıştık şimdi hep birlikte “Kışa Merhaba”diyelim.
    Bugün burada olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Daha müzikli canlı bir program hazırlamıştık ancak malum hepimizi üzen şehitlerimiz dolayısı ile programımızda planlanan canlı müziği iptal ettik.. Buradan şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine büyük sabırlar diliyoruz. Hepinize bugün burada olduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim, iyi eğlenceler dilerim”dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.