Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan Genel Merkez’de

AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, 1-2 Ekimde AK Parti Genel Merkez'de yapılan ilçe Başkanları istişare Toplantılarına katılmak üzere Ankara'daydı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Balkan Genel Merkez’de

Nilay YILMAZ

    Toplantının ana gündem maddesinin yerel seçimler olduğu öğrenilen toplantıda, ilçe başkanlarına aday belirleme ve seçim sürecinde izlenecek yollar ile ilgili bilgiler verildiği bilgisine ulaşıldı.
    Gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan başta olma üzere Edirne ilçe başkanları ile belirlenen illerdeki ilçe başkanları katılım sağladı.
    AK Parti Genel merkezinde 2 gün süren istişare toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilçe başkanlarına seslenmesi ile son buldu.
    iki gün boyunca süren toplantının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, gerçekleştirilen toplantının oldukça verimli geçtiğini ve 30 Mart tarihinin Havsa ve Edirne için milat olacağını kaydetti.
     AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ilk olarak, “Hepimiz bu ülkeye ve bu kente yaşayanlara hizmet etmek için çalışıyoruz. Dosta düşmana birlik ve beraberliğimizi gösteriyoruz. Biz milletin sesiyiz. Edirne'de de, ilçemiz Havsa'da da hükümetimiz eliyle hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz devam ediyor. Halkımız bunu çok iyi görüyor ve AK Belediyecilikle tanışmak istiyor. AK Parti kadrolarının özverili, millet bilinci ile hayata geçirdiği hizmetlerde milletimizin büyük umutlarla oy verdiği yerel yönetimin maalesef hiçbir payı yoktur.
    Havsa'da en büyük sorununumuz işsizliktir. Bizler iş, aş ve halkımızın refahı için uğraşıyoruz. Belediyemiz, istihdam konusunda, yerelde kalkınma konusunda hiç bir etkileri, hiç bir sorumlulukları yokmuş gibi lanse ederek bu şekilde davranıyorlar. Yatırım altyapısını hazırlayacak, girişimcileri ilçemize çekecek ne bir çalışmaları ne de bir planları var. Tek amaçları var; seçilmek. Gerisi "Allah Kerim" zihniyetindeler. Ne olacak seçime 2-3  ay kala bir pazar yeri yapalım, halkımızın gözünü boyarız düşüncesindeler. Bu halk artık gözünü açtı. işe, istihdama, çalışmaya prim verecek. Üzülerek görmekteyiz ki, giden Kaymakamımız'ın 1 senede yaptığı ve uygulamaya soktuğu projelerin dörtte birini Belediyemiz yaklaşık 4 senede yapamadı. AK Belediyeciliği seçen ipsala, Meriç, Küplü ve Subaşı'nın durumu ortada, yapılanları herkes görüyor. Havsa insanı yatırım olmadığı için işsiz kaldı. Çalışacak fabrika kalmadı.  Biz AK Parti olarak Havsa'yı AK Belediyecilikle tanıştırmaya kararlıyız. Biz Havsa'nın kaderini değiştirmeye, Havsa'yı hak ettiği yere getirmeye kararlı ve azimliyiz. 2019 yılının Mart ayında bu kez yerelde de AK Parti'nin iktidara gelmesini istiyoruz. Şimdi değişim zamanı. Bu kente  hizmeti yaparsa yine bu ilçeden çıkacak kadrolar, gençler, biz çocuklarınız ve arkadaşlarınız yapar. Denenmişleri tekrar deneyerek yeni bir sonuç almayı bekleyenler kaybetmeye mahkumdur. Havsa'nın kaybedecek bir tek günü kalmadı. Bize güvenin ve inanın yeter” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.