Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kapalı Dükkanların Üst Çatı Montajları Yapılıyor

ilçemizde her Cumartesi kurulan emtia pazarımız son hali ile ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2018 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2018 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Kapalı Dükkanların Üst Çatı Montajları Yapılıyor

Nilay YILMAZ

    Hem çevre pazarcıların hemde vatandaşların gözde pazarlarından biri olması planlanan ilçe pazarımızda çalışmalar aralıksız devam ediyor.ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin tüm çalışmaları bizzat yerinde takip ediyor ve kış gelmeden hava şartları bozmadan ilçe halkını ve pazar esnafını yeni pazar yerine kavuşturmaya çalışıyor.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin yapımında sona yaklaşılan ilçe Pazar yeri ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “ Esnaf ve vatandaşlar kapalı Pazar yerimizde olumsuz hava koşullarına da yenik düşmeyecekler. ilçe pazarımızın inşaatı tüm hızıyla sürüyor.Kapalı dükkânlarımızın üst çatı malzemelerinin montajı yapılmaya başlandı. Havsa halkı özlediği pazar yerine pek yakında kavuşacak.
     Trakya'nın en büyük ve kapsamlı kapalı pazar yerimiz içerisinde olan kapalı dükkanlarımız sadece Cumartesi günü değil her gün açık olacak.ilçe halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğu ile göreve geldiğim ilk gün gibi bugünde Havsa halkı her şeyin en iyisine layıktır düşüncesiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.