Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Yerel Seçim Çalışmaları Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, yerel seçimler için aday adaylığı başvurularının 1-19 Ekim tarihleri arasında il ve ilçe başkanlıklarına yapılacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2018 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2018 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Yerel Seçim Çalışmaları Başladı

Nilay YILMAZ

    Hüseyin Özden, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu'nun kararı doğrultusunda Yerel Yönetimler Seçimine etkin ve verimli şekilde hazırlanmak amacıyla, Büyükşehir Belediye Başkanlıkları, il-ilçe-Belde Başkanlıkları-Belediye ve il Genel Meclis üyelikleri için aday belirleme hazırlıklarının Yüksek Seçim Kurulu'nun yayınlayacağı takvimi beklemeden başlatılması öngörülmüştür. dedi. 
    Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığı, belediye ve il genel meclis üyelikleri için aday adaylığı başvuruları 01 Ekim 2018 ile 19 Ekim 2018 tarihleri arasında üyesi oldukları il-ilçe başkanlıklarına yapılacaktır. 
    Aday Adaylığı başvuru formu, istenecek belgeler ve yeterlilik bilgileri ilçe başkanlığımızdan 01 Ekim 2018 ile 19 Ekim 2018 tarihleri arası her gün 10.00-17.00 saatleri arasında temin edilebilir. Bu sürecin Partimize ve ilçemize Hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.