Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Birlik Spor Geleneksel Yardımlaşma ve Dayanışma Yemeği Yapıldı

Havsa Birlik Spor Kulubü'nün her yıl geleneksel olarak yaptığı yardımlaşma ve dayanışma yemeği 26 Eylül 2018 Çarşamba akşamı Edrine Et Restaurant'da yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Birlik Spor Geleneksel Yardımlaşma ve Dayanışma Yemeği Yapıldı

Sertkan YILMAZ

    Yemeğe, başta ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin olmak üzere, ilçemiz Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, esnaflar ve futbol severler katıldı.
    Katılımın oldukça kalabalık olduğu yemekte açılış konuşmasını Havsa Birlik Spor Yöneticilerinden Ahmet  Dölçek yaptı.
    Dölçek yaptığı konuşmasında, “Sayın Belediye Başkanım, Sayın Belediye Meclis Üyelerim, Sayın Siyasi parti yöneticileri, temsilcileri ve Havsa Birlik Spor'un Değerli misafirleri.
    Havsa Birlik Spor yönetimi olarak kulübümüzün düzenlediği yardımlaşma ve dayanışma yemeğinde yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederiz.
    Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bir sözünde dediği gibi “Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır.” Atamın bu sözlerini görev edinmiş olan yönetimimiz çoğu zaman  tüm gününü gençlerimiz ve Havsa Birlik Spor için harcamıştır. Karşılığını beklemeden harcadığımız tüm bu emek gençlerimizin vaktini sporla geçirmesi içindir. 
    Bize bu kutlu yolda hiçbir zaman kapısını kapatmayan, maddi-manevi her türlü desteğini  esirgemeyen, ayrıca bu gece hep birlikte olmamızda büyük emeği olan saygıdeğer Belediye Başkanımız Oğuz Tekin'e, klüp binamızı karşılıksız olarak bizlere 2 yıldır tahsis eden ilçemizin değerli esnaflarından Hüseyin Sevinç abimize, kulübümüzden maddi yardımlarını esirgemeyen sanayici, iş adamlarına, esnaflarımıza ve Havsa Birlik sevdalılarına yürekten teşekkür ederiz.
    Hepinizin bildiği gibi biz yönetim olarak boş tribünlere oynayan takımımızı, herkesin maç günlerini iple çeker hale getirdik. Bizleri gerek deplasmanlarda gerekse iç sahada destekleyen ve adına yakışır şekilde birlik olduğumuzu gösteren tüm Havsa Birlik sevdalılarına teşekkür ederiz. iyi ki varsınız. Ben sözü daha fazla uzatmadan aramızda olduğunuz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.”dedi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin yaptığı konuşmasında, “Böyle soğuk bir bahar akşamında, böyle sıcak ve samimi bir ortamda bizleri toplayan Havsa Birlik Spor yönetim kuruluna kocaman bir alkış rica ediyorum. Geçtiğimiz sezon kıl payı ile şampiyonluğu kaçıran Havsa Birlik Sporumuz inşallah bu yıl yaptıkları transferlerle birde ilçemizde yetişen çocuklarımızla daha ileriye, daha iyiye gideceklerinden hiçbir şüphemiz yok. Tabiki bu yalnız Havsa Birlik Sporumuz ile bitmiyor Havsa Birlik Sporumuzun yanında yine güzide mahallelerimizden Yeni Mahalle Spor Kulübümüz var. Bunun yanı sıra hemen yakın ilçemiz mahallemiz gibi diyebileceğimiz bir Osmanlı Spor Kulübümüz var ben bu kulüplerimin tümüne bu sezonda başarılar diliyorum, Allah yollarını açık etsin diyorum.
    Sevgili dostlar tabi bu kulüpler hepimizin desteği ile, hepimizin katkıları ile bir yerlere gelmeye gayret gösteriyorlar. ilçemizin sesini duyurmak için ellerinden gelen çabayı sarf ediyorlar. Şimdi biz Belediye olarak mümkün olduğu kadar yardımı kendilerinden esirgeyemiyoruz. Ama Sanayici ve esnaf arkadaşlarımızdan da desteklerini kesinlikle bırakmamaları ricasında bulunuyorum. Yine farklı söylemde bulunmak istiyorum. ilçemizin spor'a verdiği katkı spor'a verdiği destek inanılmaz. Emsal ilçelerde hiçbirinde olmayan gerek belediye spor kulübümüzün yaklaşık 600'e yakın lisanslı oyuncusuyla gerek 3 kulübümüzün yine lisanslı 100'ü aşkın futbolcusuyla ilçemizde, Edirnemizde ve Trakyamızda ses getirmeye devam edeceğiz. Sevgili arkadaşlar hepinize bu akşama katıldığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Havsa bizim Havsamız, Kulüplerimiz bizim kulüplerimiz daha ileriye daha yükseklere bu kulüplerimizi eriştirmek için desteklerinizin, katkılarınızın artarak devamını rica ediyor, hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.
    Yoğun kalabalığın olduğu yemekte kulüp yararına çekiliş yapıldı. Yapılan çekilişte çeşitli hediyeler kazanan talihlilere verildi.
    Devam eden yemekte, Havsa Birlik Spor Yönetimi tarafından ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin'e forma hediye edildi. 
    Yemek katılımcıların eğlencesiyle sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.