Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yönetiminden Emniyet Müdürlüğüne Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan ve yönetimi Havsa ilçe Emniyet Müdürü Vekili Okan Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Yönetiminden Emniyet Müdürlüğüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Sertkan YILMAZ

    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan, gazetemize yaptığı açıklamada, “Havsamıza istanbul ve Diyarbakır gibi zorlu yerlerde görev yapmış tecrübeli aynı zamanda genç ve dinamik bir emniyet amiri'nin atanmasından dolayı memnunuz. Nitekim Müdürümüz göreve başladığı günlerde ilçe merkezinde yaşanan asayiş problemine gecikmeden ve etkili olarak müdahale etmesi bu sorunun büyümesini engellemiş oldu. Bu tür asayiş problemlerinin Havsamızda cereyan etmesini tabiki istemeyiz. Havsamızda bu tür olaylara alışkında değiliz. Ancak bu tür olaylar meydana geldiğinde de emniyet güçlerimizin hazır olduğunu görmek bizleri vatandaş olarak memnun etmektedir ve Devletimize olan güven duygumuzu arttırmaktadır. Bu vesile ile Emniyet Amirimize Havsa'ya hoşgeldin diyorum ve görevinde başarılar diliyorum.”dedi.
    Havsa ilçe Emniyet Müdürü Vekili Okan Toprak'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan ve yönetimine teşekkür etti.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.