Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’de Seçim Hazırlıkları Hızla Devam Ediyor

AK Parti'de seçim hazırlıkları hızla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2018 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2018 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti’de Seçim Hazırlıkları Hızla Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    Geçtiğimiz hafta yerel seçimlere ilişkin Edirne il Başkanlığında, ilçe başkanları ile aday belirleme toplantısı yapan Ak Parti'de bu hafta da Konya'da 3 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ve Trakya Bölgesinden sorumlu Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcılığı görevini yürüten Konya Milletvekili Tahir Akyürek başkanlığında yerel seçim değerlendirme toplantısı yapıldı.
    il Başkanı ilyas Akmeşe, Milletvekili Fatma Aksal, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve 3 ilçe ile 4 belde belediye başkanının katıldığı toplantı Cuma gecesi saat: 20.00 de başlayıp gece 2'ye kadar devam etti.
    Toplantıya ilişkin gazetemize açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan : “Yerel Seçim çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Çalışmalarımızda belediyecilik anlamında marka isimlerle değerlendirmeler yapma şansı buluyoruz. Bu haftaki toplantımızda Konya'da 15 yıl Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış ve 24 haziran seçimleri ile milletvekili seçilen Sn. Tahir Akyürek ile Havsa'daki seçimlere ilişkin değerlendirme yapma şansı bulduk. 
    Gerek Havsa'da gerekse Edirne'de hangi kriterlere sahip adaylara öncelik vereceğimizi, nasıl bir kadro kurmamız gerektiği, hangi çalışmalar ve hangi projeler ile seçimlerde başarılı olabileceğimiz konusunda görüşlerimizi paylaştık. 
    Vekilimiz ile çok verimli bir çalışma oldu ve tecrübelerinden faydalandık. Yerel seçimleri kazanmak zorundayız. Bunun bilinci ile çalışıyoruz. 
    Havsa'nın bir 5 yıl kaybedecek zamanı kalmadı. Yeterince kan kaybettiğimizi düşünüyorum. Artık Havsa için silkinme ve ayağa kalkma zamanıdır. Bunu gerçekleştirecek insan kaynağımız Havsamız'da vardır. Bunun için gerekli cesarete, heyecana, çalışma azmine sahibiz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.