Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Yerel Seçim Çalışmalarına Start Verdi

iyi Parti yönetimi yerel seçim çalışmalarına start verdi. iyi Partinin başlattığı 'iyilik Kervanı Yollarda' projesi kapsamında il ve ilçe gezileri sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2018 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2018 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Yerel Seçim Çalışmalarına Start Verdi

Nilay YILMAZ

    Edirne'ye gelen TBMM grup başkanvekili Lütfü Türkkan ve beraberinde iyi parti heyeti yerel seçimlerin startını vermek için izlenecek yol belirlemek için aday konusunda görüş alışverişinde bulunarak sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
    Lütfü Türkkan'ın Edirne ziyaretine Havsa iyi Parti ilçe teşkilatı olarak katıldıklarını belirten iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, “Edirne ziyareti çok verimli geçti. Yerel seçimlerde kime aday görmek isteğini Edirne halkına bire bir sorma fırsatı yakaladık inşallah Edirne'de ve  Havsa da halkımızın Başkan görmek istediği adaylarla karşılarına çıkacağız artık değişim zamanı gelmiştir. Ülkemiz büyük bir ekonomik krizden geçmektedir. Maalesef köylümüz üreticimiz sanayicimiz yapılan zamlardan dolayı tarlasını ekemez ve üretemez hale gelmiştir. Buna rağmen iktidar hala kriz yok dış güçlerin saldırı diye halkımızı kandırmaktadır.1 litre su bile 1 litre süt fiyatını geçmiştir. Gübre ve yem fiyatları % 100'ün üzerinde zamlanmıştır. Bu şartlarda üretim yapmak imkansız hale gelmiştir. Buna rağmen hiç bir sivil toplum kuruluşunun sesi çıkmamaktadır. iyi Parti olarak halkımızın sorunlarının sonuna kadar takipçisi olacağız.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.