Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’den Kaymakam Ataman’a Veda Ziyareti

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi yaklaşık yirmi aydır ilçemizde görev yapan Havsa Kaymakamı Yunus Ataman’ın 2018 yılı Mülki idare Amirleri Atama Kararnamesi ile Çorum'un Boğazkale ilçe Kaymakamı olarak atanmasının ardından kendisine veda ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2018 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2018 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti’den Kaymakam Ataman’a Veda Ziyareti

Nilay YILMAZ

    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaret sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, “Değerli Kaymakımımız Yunus Ataman'ı, ilçe Başkanlığı'na seçildikten sonra tanıma fırsatım oldu. Kendisinin memuriyetteki ilk görev yeri olmasına karşın, bizlere çok farklı bir mülki amir portresi çizdi. Eldeki imkanların nasıl en iyi şekilde kullanılacağını, bir ilçedeki dinamikleri ve yerel kaynakları nasıl harekete geçirileceğini, vatandaşa hizmetin devlet eliyle nasıl yapılacağını bizzat yaşatarak bizlere örnek oldu. Hiç bir zaman söylem ve boş vaadlerle bizlerin karşısına çıkmadı. Mesaisine her zaman fazlası ile riayet etti ve kapısını her daim açık tutarak vatandaştan hiç bir zaman kaçmadı, aksine sorunlarına çözüm buldu.Her dile getirdiği projenin arkasından koşarak, takipçisi oldu ve zamanın el verdiklerini de gerçekleştirerek yıllardır özlediğimiz yönetici profilini çizdi. Böylelikle tüm ilçe halkımızın gönlüne girdi. 
    Sorumlu olduğu köylerde de herhangi bir mülkü amir gibi emrivaki ile değil sorumlu bir belediye başkanı gibi üretken ve gönülden çalışarak muhtarlarımızın ve köylümüzün de sevgisini kazandı. Her zaman herkes için söylenen ama çok az insanın gerçekten hakettiği “Kendisi ile çalışma şansımız oldu” diyebileceğim ender insanlardan biri oldu. Kendisine tüm çalışmaları için teşekkür ederken, kendisini bir Havsalı olarak gördüğümüzü gurur ile ifade etmek isterim.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.