Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa 95. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

CHP Havsa ilçe Örgütü 95. kuruluş yıl dönümünü 09 Eylül 2018 Pazar günü saat 11.00'da Atatürk anıtına çelenk koyarak kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2018 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2018 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Havsa 95. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Nilay YILMAZ

    Törene, CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülhan Memiş, CHP Gençlik Kolları Başkanı Arkun Baş,  Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, CHP yönetim kurulu ve  partililer katıldı. 
    Ata'nın huzuruna gelen Cumhuriyet Halk Parti'liler, saygı duruşuna müteakip istiklal Marşı'mızın okunmasının ardından, Atatürk Anıtı'na çelenk koydular. CHP Gençlik Kolları Başkanı Arkun Baş,  günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; “Sayın ilçe Başkanım, il Genel Meclis Üyelerim, Belediye Meclis Üyelerim, ilçe Yöneticilerim, Kadın Kolları Başkanım,  Gençlik Kolları Arkadaşlarım ve Değerli Partili Büyüklerim.
    Bir üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi; Tüm güçlüklere, yokluklara rağmen dönemin egemen güçlerine karşı ulusal kurtuluş savaşını zaferle sonuçlandıran Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923 yılında kurulmuştur. Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren her bir birey bu onuru ve haklı gururu yaşıyor, yaşayacak. 
    Çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kuran, demokratik, laik sosyal hukuk devletini inşa eden, adaleti sağlayan partidir Cumhuriyet Halk Partisi. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'nin attığı her ileri adımda vardır. 
    Ulu Önderimiz ve ilk Genel Başka-nımız Mustafa Kemal Atatürk'ün “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” sözleri 95 yıldır ülkemiz için hizmet etme aşkımızın da kaynağıdır.
    CHP ve CHP'ye gönül verenler 95 yıldır, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız, laik ve çağdaş bir devlet olarak var olması ve güçlenmesi için çalıştı-çalışıyor ve çalışacaktır.Kurucumuz ve ebedi Genel Başkanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. 
    Anadolu topraklarını yurt edinmek için düşmanla göğüs göğüse çarpışanların, kuruluşun, kurtuluşun ve direnişin partisi 95 yaşında! Kutlu Olsun. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!”dedi.
    Devam eden program Milli ege-menlik parkında ikram ile sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.