Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman Boğazkale’ye Tayin Oldu

1 Eylül 2018 tarihinde yayımlanan 2018 yılı Mülki idare Amirleri Atama Kararnamesiyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan yada hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 2018 yılı Mülki idare Amirleri Atama Kararnamesi ile 471 Mülki idare Amiri'nin görev yerleri değiştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2018 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2018 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman Boğazkale’ye Tayin Oldu

Nilay YILMAZ

    Yaklaşık yirmi aydır ilçemizde görev yapan Havsa Kaymakamı Yunus Ataman, 2018 yılı Mülki idare Amirleri Atama Kararnamesi ile Çorum'un Boğazkale ilçe Kaymakamı olarak atandı.
    2017 yılı Kaymakam ve Vali Yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki idare Amirleri Atama ve Yer değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazetede yayınlanması ile kararname kapsamında Havsa Kaymakamı Alpaslan Kılıç'ın Diyarbakır ili'nin Dicle ilçesi Kaymakamlığı'na atanması üzerine ilçemiz Kaymakamlığına atanan  Ataman bu kısa süreye birçok proje sığdırdı. 
    ilçemizde görev yaptığı süre içerisinde halkın sevgisini ve saygısını kazanan, yaptığı çalışmalar ile başarılara imza atan Kaymakam Ataman'ın tayininin çıkması, ilçe halkı tarafından üzüntüyle karşılandı.
    2017 yılı Ocak ayında ilçemizde göreve başlayan Kaymakam Ataman ilk görev yeri ilçemiz olmasına rağmen birçok başarılı projeyi ilçemize kazandırdı.
    Görev süresi boyunca ilçemize çok büyük katkıları oldu. Gerek ilçe merkezinde gerekse köylerimizde birçok çalışmaya imza attı. Yaklaşık yirmi ay gibi bir süreye birçok çalışma sığdırdı.
    BatıEkspres Gazetesi olarak Kaymakamımızın tayininin çıkması bizleri üzse de görev yapacağı süre içerisinde diğer yerlerde de daha büyük çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Yeni görev yerinde Kaymakamımız Yunus Ataman'a başarılar diliyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.