Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’de Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşmaların yoğun yaşandığı ilçemizde siyasi partilerde de bayramlaşma programları düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti’de Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Nilay YILMAZ

        AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı Babeloo Cafe'de bayramlaşma programı gerçekleştirdi.
    Programa, Edirne il Başkanı ilyas Akmeşe, il Kadın Kolları Başkanı Nergis ince, il Başkan Yardımcısı ibrahim Murat Şarbalkanlı, AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, ilçe teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.
    Bayramlaşma töreninde açılış konuşmasını yapan ilyas Akmeşe, partililerin bayramını kutladıktan sonra, “Hep birlikte yeni bir seçim dönemine girdik. Yerel seçimler, Edirne'nin ve Havsa'nın önümüzdeki 5 yıl yine aynı tembel anlayışla mı yoksa yenilenmiş ve hırslı genç kadrolarla mı yönetileceğini belirleyecek. Bu dönemde dersimize iyi çalışarak, halkımızın karşısına hazır çıkmalıyız. Bu kötü yönetime artık bir dur demeliyiz" dedi. 
    Ardından söz alan AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, “Yerel seçimlerde tüm teşkilatımızın fikirlerine ve çalışmasına ihtiyacımız var. Bundan önceki seçimlerde nerelerde eksiğimiz var, nerelerde hatalarımız var bunu hep birlikte ortak akılla çözebiliriz. Ne ben ne il başkanımız ne de herhangi biri tek başına bize seçimleri kazandıramaz. Hep birlikte hareket ederek, Havsa'ya gönül verenleri yanımıza alarak ve herkesin birikiminden faydalanarak ancak seçimlerde başarılı olabiliriz. Ben değil biz olursak yerel seçimlerde sonuca varabiliriz. Bayramlar da, biz olmanın ve bir olmanın vesilesidir. Teşkilatımızın içerisinde yakaladığımız bu enerjiyi halkımıza yansıtır ve hazır olduğumuzu gösterirsek, Havsamız da yerel seçimlerde bize mutlaka teveccüh gösterecek, bu genç kardeşlerine gerekli desteği verecektir. Bundan şüphemiz olmasın. " dedi.
    Konuşmaların ardından partililer birbirlerinin bayramını kutlayarak vatandaşlarla bayramlaştı, sohbet ettiler. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.