Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Kaymakamlığı Bu Bayramda Çocuklarımızı Sevindiriyor

ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ın gayret ve özverili çalışmaları sonucu ilçemize kazandırılan “Sosyal Market” yoksul ailelerin umudu olmaya başladı ve yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilk olarak ilçemiz çocuklarının bayramlıklarını evlerine göndererek onları sevindirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Kaymakamlığı Bu Bayramda Çocuklarımızı Sevindiriyor

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman gazetemize yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz hafta kuruluşunu tamamladığımız  sosyal market projesi kapsamında Havsa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından vakıftan yardım almakta olan ailelerimizden 18 yaş ve altı 405 çocuğumuza bayramlıklarını göndermeye başladık.
    Vakıf personelimiz tarafından tespiti yapılan tüm çocuklarımızın bayramlıkları evlerinde kendilerine teslim ediliyor. Bundan sonraki her bayramda bu faaliyetin devamını arzuluyoruz.Bunun için gerekli alt yapıya sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Sosyal Marketin  kuruluşundan itibaren hem vatandaşlarımızdan hem esnafımızdan çok güzel geri dönüşler aldık. Sosyal Marketimizin ilk icraatı bayramda çocuklarımızı sevindirmek oldu.
    Bunun yanı sıra vakıftan yardım almakta olan her yaştaki vatandaşımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurarak kılık-kıyafet ve ev eşyası talebinde bulunabilecek. Bu taleplere, imkanlarımız ölçüsünde karşılık verilmeye çalışılacak.   ilçemize ve ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus  Ataman , “tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.”dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.