Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekin,“Yeni Pazar Yerini Festivale Yetiştirmeyi Planlıyoruz”

ilçemize ve Pazar esnafımıza 21. Yüzyıla uygun modern ve kullanışlı bir Pazar yeri kazandırmak için ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin çalışmaları yerinde takip ediyor.Günün büyük bir kısmını yeni yapılacak Pazar yerinde geçiren Tekin yapılan her adımda titizlikle ilgileniyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Tekin,“Yeni Pazar Yerini Festivale Yetiştirmeyi Planlıyoruz”

Nilay YILMAZ

    Çalışmalar bittikten sonra ilçemize modern kapalı bir pazaryeri kazandıracağız diyen Başkan Tekin gazetemize yaptığı açıklamada,”Pazar yerimizde şuan 266 adet 3mx4m ebatında açık Pazar dükkanı bunun haricinde 20 adet 5mx4m dükkan 4mx4m mevcut dükkan terası yapımına büyük bir hızla başladık.Hava koşullrıda el verişli olduğu takdirde 6 Eylül 2018 Perşembe günü başlayacak olan festivalimizin emtia pazarını yeni alanımızda faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Havsa Pazar esnafının ve vatandaşlarımızın bu konudaki mağduriyeti sona ermiş olacak.
    Ayrıca Pazar yerimizden sanayi çarşısına doğru ilçemiz vergi dairesi ile Havsa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi alanı ortasındaki yol tretuvar  olmak kaydıyla 15 metrelik şehir içindeki ana caddealternetif yol yapmayı planlıyoruz.Mevcut sanayi çıkışındaki köprümüz taşkına sebep vermesinden dolayı bu yapacağımız yol ve sanayimiz tarafından gelen yol hizasına DSi tarafından planlanan ve projelendirilen dere ıslah çalışması esnasında yapılacak olan köprü ile hem ilçemize ayrı bir güzellik hemde mevcut şehir içerisinden geçen yolumuza alternatif yol kazandırmış olacağız.
    Belediyemiz tarafından temin edilen arsa üzerine yapılan yeni binasında 2019 eğitim öğretim yılına başlamasıyla boşalan eski okul binasını yıkarak o bölgeyide Pazar yerine bir yol ile bağlayacağız. Böylelikle ilçemizi güzel bir kent meydanına kavuşturmuş olacağız.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.