Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağustos Ayı Muhtarlar Günü Toplantısı Yapıldı

ilçemiz Kaymakamlığı tarafından aylık olarak düzenlenen Muhtarlar Günü Toplantısı ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Ağustos Ayı Muhtarlar Günü Toplantısı Yapıldı

Nilay YILMAZ

    Muhtarlar günü toplantısı, ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ın katılımıyla 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü Saat 10.00'da Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.
    Toplantıya ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, ilçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Mehmet Utku Davulcu, ilçe Emniyet Müdürü Vekili Sercan Altınorak, Daire Amirleri, ilçe ve köy muhtarları katıldı.
    Toplantıda ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman ilçemiz köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek köy ve mahallelerde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Karşılıklı istişarelerde bulunuldu.    
    Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman köylerdeki yol çalışmalarının çoğunun bittiğini bir sorunun olmadığını iletti. Yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi vererek sorunların çözümü için ilgili kurum yöneticilerine gerekli talimatları verdi.
    Devam eden toplantı da katılım gösteren Havsa Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Soykan Atanur Kaya kurban kesim yerlerinde önlem alınması gereken kurallar ile ilgili uyarılarda bulundu.
    Toplantıda ilçe ve köy muhtarlarının bir sorununun olmadığını ve programın düzenlenmesinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, Muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra taleplerin ve sorunların çözümü için ilgili kurumlara gerekli talimatları vermesi ile toplantı sona erdi. ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında yapılan Halk günü toplantısı her ay ilçemizin farklı köylerinde yapılmaya devam ediyor. 
    15 Ağustos 2018 Çarşamba günü  ilçemiz köylerinden Köseömer Köyün'de Saat: 11.00'da Halk günü toplantısı yapıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.