Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Havsa’nın AK Parti Belediyeciliği ile Tanışma Vakti Gelmiştir”

AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal ve il Başkanı ilyas Akmeşe, Ak Parti Havsa ilçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2018 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Havsa’nın AK Parti Belediyeciliği ile Tanışma Vakti Gelmiştir”

Nilay YILMAZ

    AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal ziyarette yaptığı konuşmada,"24 Haziran Genel seçimleri ile artık yeni bir sisteme geçtik. Bu sistemin dengelerinin oturması mutlaka bir süre gerektirecektir, ancak sonucunda hükümet etme yetkilerini kullanacak olan seçilmiş Cumhurbaşkanı ülke için gerekli kararları süratle almaya, ülkenin sorunlarına ilişkin ürettiği politikaları çok daha etkin şekilde hayata geçirme imkanına kavuşacaktır.
    Sizlerin desteği ile seçimlerde, ülke çapında başarı yakalamış az sayıda ilden biri olduk. Bunun için ilçe Başkanımız nezdinde hepinize verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. Bundan sonra ilçe Başkanımız ile beraber gerek Havsa'nın gerekse Edirne'nin sorunlarının Ankara'daki takipçisi olacağız. Havsa'nın sorunu bizim sorunumuzdur. 
    Şimdi önümüzde yerel seçimler var. inşallah yerelde çalışmalarımızı daha da arttırarak, bende ilçe teşkilatımızla birlikte her türlü çalışmada yanınızda olmaya hazırım.Artık Havsa'nın Ak Parti Belediyeciliği ile tanışma vakti gelmiştir. " dedi. 
    Milletvekilinin ardından il Başkanı ilyas Akmeşe  yaptığı konuşmada, “24 Haziran Genel Seçimlerinde Edirne olarak oyumuzu koruduk ve arttırdık. Bu kısmen başarı olsa da hedeflediğimiz oran Türkiye'de Ak Partimizin oy ortalamasıdır. Amacımız yerel seçimlerde adayımızın da etkisi ile Edirne'deki oy oranımızı bu seviyelere çıkarmaktır.Edirne maalesef Belediyecilik anlamında gerek Havsa'da gerekse Edirne'de sadece laf üretmekte fakat çözüm üretmemekte, üretememektedir. Parti içi kendi sorunları ile uğraşmaktan, Havsa ile uğraşacak Edirne ile uğraşacak zaman bulamamaktadır. Halkımızın hizmet anlamındaki bu ihtiyacını doldurmak ancak Ak Parti kadroları ile mümkün olacaktır. Halkımız da bu sorun-ları bire bir yaşamakta ve görmektedir. Bizler bu sorunlarımızı çok iyi biliyoruz. Bunlar hepimizin ortak sorunları. Bu sorunları çözmek içinde ilgili profesyonellerle çalışma takvimimizi şimdiden oluşturduk. Önümüzdeki günlerde bu konulara teker teker değinmeye, çözüm önerilerimizi sunmaya başlayacağız.Halkımız da inşallah bu sorunları çözmek için 31 Mart'taki Yerel Seçimlerde bizlere görev verecektir."dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.