Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaytancıoğlu ilçemizde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ve ilçe yönetimi ile birlikte 08 Ağustos 2018 Çarşamba günü ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2018 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Gaytancıoğlu ilçemizde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Nilay YILMAZ

    Ziyaretler kapsamında, CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ve ilçe yönetimi ile birlikte  Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
    Ziyarette esnaflarımızın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Baş-kanı Yıldırım Sain ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
    CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ve ilçe yönetimi daha sonra Havsa Ziraat Odası Başkanı Bülent Uzel ve Genel Sekreter Taner Bozkurt’u ziyaret ederek çiftçilerimizin sorunları hakkında sohbet ettiler.
    Havsa Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hasan Erim Üst Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Kobak ve Yönetim Kurulunu ziyaret eden Gaytancıoğlu çiftçilerimizin ve kooperatifimizin durumu hakkında sohbet ettiler. 
    CHP Edirne Milletvekili Gaytancıoğlu ilçemizdeki ziyaretleri kapsamında Havsa Şoförler Odası Başkanı Mehmet Cam'ı ve S.S. 1 No'lu Havsa Taşıyıcılar Koo-peratifini ziyarette bulunarak  odanın ve halkın sorunlarını değerlendirdiler.  
    CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ve ilçe yönetimi ile birlikte ilçemize yeni görevlendirilen Emniyet Müdürü Zafer Akcan'a hoşgeldin ziyaretinde bulunarak kendisine başarılar dilediler.
    Gaytancıoğlu ziyaretlerin ardından ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin tarafından yeniden modernize edilen Cumartesi Emtia Pazaryerinde incelemelerde bulunuldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.