Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayvan Pazarımız Kurban Bayramı Sonrası Geçici Süre ile Kapatılacak

ilçemizde her Cumartesi günü kurulan Trakya'nın en büyük hayvan pazarı olan Havsa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı hastalıklara karşı önlem amacıyla kurban bayramı sonrası geçici süreliğine alınan komisyon kararı ile kapatılacaktır.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2018 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Hayvan Pazarımız Kurban Bayramı Sonrası Geçici Süre ile Kapatılacak

Sertkan YILMAZ

    Kurban Bayramı dolayısıyla yaşanacak yoğun hareketlilik ile beraber hastalıklara karşı önlem amacı ile Havsa Canlı Hayvan Pazarı komisyonu'nun kararıyla hayvan pazarımız kurban bayramı sonrası geçici süreliğine kapatılacak.
    ilçemiz Belediyesinden alınan bilgiye göre, “21.Trakya bölgesinin hastalıktan ari bölge olması nedeniyle Kurban Bayramı sonrasında ilimizin salgın ve bulaşıcı hastalıklardan korumak amacıyla Keşan Canlı Hayvan Borsası ve Havsa Canlı Hayvan Pazarının 24 Ağustos 2018 Cuma günü tarihinden itibaren geçici süre ile kapatılmasına, Edirne Canlı Hayvan Borsasına ise sadece kasaplık hayvanların girişinin izin verilmesine karar verildi. Kurban bayramı sonrası Havsa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı hastalıklara karşı önlem amacıyla geçici süreliğine alınan komisyon kararı ile kapatılacaktır. Hayvan alıcı ve satıcılarına duyurulur.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.