Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Sosyal Market Projesi Hayata Geçiyor

Havsa Kaymakamlığı bünyesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bugüne kadar birçok projeye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2018 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2018 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Sosyal Market Projesi Hayata Geçiyor

Nilay YILMAZ

    ilçemizde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafın-dan yapılan aşevi ve bakım onarım projelerinin ardından hazırlanan Sosyal Market Projesi  ile vakıf ilçemiz ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.
    Göreve geldiği tarihten bu yana imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle bölgeye adını duyuran ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman hayata geçirdiği projelerle  ilçemiz ve köylerinde yaşayan  dar gelirli ailelerin sevinç kaynağı oldu. 
    ilçemiz ve köylerinde ikamet eden fakru–zaruret içeresinde bulunan vatandaşlarımıza yeni bir hizmet olan Sosyal Market Projesi, Havsa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçiriliyor.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamasında, “Havsa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan çok sayıda vatandaşımız var. Biz yardım alan vatandaşlarımıza ulaşabilmek, onların sıkıntılarını azaltmak amacı ile sürekli yeni projeler ortaya koymaya gayret ediyoruz. Geçtiğimiz sene hayırsever bir firmadan temin ettiğimiz yaklaşık 10 bin parça kıyafeti ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine teslim ettik. Bu sene bu tür yardımları daha sistematik bir hale getirmeyi planladık. Bu kapsamda bir Sosyal Market oluşturduk. Sosyal Markette hem kılık kıyafet hem de ev eşyası bulunabilecek. Hayır sever firmalardan kılık kıyafet temin ediyoruz. ilçemiz içinde ya da ilçe dışında yaşayan hayırsever vatandaşlardan da kullanılabilir durumda olan 2'nci el eşya temin etmeye çalışıyoruz.
    ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na dilekçe vermek sureti ile bu hizmetten faydalanabilecekler. Örneğin 18 yaşından küçük yaklaşık 400 çocuğumuza Kurban Bayramı vesilesiyle bayramlıklarını göndere-ceğiz. Biz bu proje ile imkanı olanın olmayana yardım ettiği bir daya-nışma hattı kurmaya çalışıyoruz.ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın talebi olduğu sürece ihtiyaçlarını biz temin etmeye çalışacağız. Bu yardımların ilçemizde istikrarlı bir şekilde yürüyeceğine dair inancım tam. Daha proje aşamasında olmasına rağmen vakıf tarafından halı, kilim ve benzeri birçok ev eşyası ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
    ilçemizde uygulamaya başladığımız tüm projelerimizde fedakar bir biçimde çalışan ,emek veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Eser ve tüm vakıf çalışanlarıma ve bu projelere destek veren tüm hayırsever  vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.