Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

ilçemizin modern, çağdaş temiz bir ilçe durumuna gelebilmesi için ilçe halkının da uzun süredir beklediği temiz ve çevreci enerjiden yararlanabilmek adına Trakya Bölgesi Doğal Gaz Edirne işletmesi ile süren görüşmeler ve çalışmalar sonucunda ilçemize doğal gazın gelmesi ile ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2018 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2018 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    ilçemiz  Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Belediye Meclis Üyeleri Tufan Baş ve Melahat Yıldırım geçtiğimiz günlerde Gazdaş Edirne Şube Müdürü Cumhur Pekdemir'yı ziyaret ederek ilçemiz doğal gaz çalışmaları hakkında bilgi aldı.
    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin gazetemize yaptığı açıklamada; “Edirne'den Havsa'ya doğalgaz çelik boru hattının döşeme işi devam ediyor. Şu ana kadar çelik borunun 8 km'si döşendi kalan 10 km'lik bölümde de çalışmalar devam ediyor. Malesef bu yıl aşırı yağışlar nedeniyle çelik boru döşenmesi işinde programın gerisinde kalındı. Kasım ayı başında çelik boru Havsa'ya ulaşacak ve akabinde ilçe içinde çalışmalar başlayacak. Bir sonra ki kış mevsiminde tüm ilçemizde doğal gazı hemşehrilerimiz yakacak. Hayırlı olsun.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.