Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Edirne il Kadın Kolları Başkanı Arseven ilçemizi Ziyaret Etti

AK Parti Edirne il Kadın Kolları Başkanı Nursel Arseven 3 Mart 2017 Cuma günü ilçemizi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Edirne il Kadın Kolları  Başkanı Arseven ilçemizi Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Nursel Arseven ve yönetimi geçtiğimiz Cuma günü ilçemize gelerek bir dizi ziyarette bulundu.
    Arseven ilk olarak AK Parti Havsa ilçe Teşkilatına yaptığı ziyarette AK Parti Havsa ilçe Başkanı Adnan Aladağ, AK Parti Havsa ilçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Çengel ve partililerle bir araya geldi.
    Teşkilat ziyaretinin ardından AK Parti Edirne il Kadın Kolları Başkanı Nursel Arseven ve AK Parti Havsa ilçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Çengel ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ı makamında ziyaret etti.
    Ziyaret programı kapsamında  ilçemizde  esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunan AK Partili kadınlar daha sonra  ilçemize bağlı Osmanlı Köyü'ne giderek Osmanlı Köyü Astürk Et Ürünleri’nide ziyaret ettiler. 
    AK Partili kadınlar yaklaşan kadınlar günü münasebetiyle tüm ilçemiz ve köylerimizde bulunan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar.
    AK Parti Havsa ilçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Çengel yaptığı açıklamada, “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.