Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası Programı Etkinlikleri Gerçekleştirildi

ilçemizde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamın-da 13 Temmuz 2018 Cuma günü Sokollu Mehmed Paşa Camiinde Şehitlerimiz için ilçe Müftülüğü Din görevlileri tarafından öğle namazından önce Mevlid okundu Şehitlerimiz için dualar edildi. Namaz çıkışında katılanlara ikram yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası Programı Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Sertkan YILMAZ

    Programa,  ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, ilçe Belediye Başkanı Oğuz Tekin, ilçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Mehmet Utku Davulcu, ilçe Emniyet Müdürü Mahmut Güder, Daire Amirleri, Belediye Başkan Vekili Ahmet Tufan Baş, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
    15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında 14 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 10.00'da Hükümet Konağı'nın önünde '15 Temmuz Destanı” Konulu Fotoğraf sergisi açıldı.
    Etkinlikler kapsamında 15 Temmuz 2018 Pazar günü saat 11.00'da Şehit aileleri, Gaziler ve Tüm katılanlarla birlikte şehitliklerin ziyareti yapıldı. ilçe Müftülüğü Din görevlileri tarafından şehitlerimiz için yapmış olunan duanın ardından Şehitlik ziyareti ta-mamlandı.
    Devam eden program 15 Temmuz 2018 Pazar günü saat 12.30'da  Sokollu Mehmed Paşa Camiinde Şehitlerimiz için ilçe Müftülüğü Din görevlileri tarafından Mevlid okundu Şehitlerimiz için dualar edildi. Program ikram ile sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.