Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Festivalimizin Tarihi Belli Oldu

ilçemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Havsa Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali'nin başlangıç tarihi 06 Eylül olarak açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2018 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2018 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Festivalimizin Tarihi Belli Oldu

Nilay YILMAZ

    ilçemizde geleneksel hale gelen ve bu yıl 18'incisi düzenlenecek olan Havsa Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali'nin  tarihi belirlendi. 06 Eylül 2018 Perşembe günü başlayacak olan festival dört gün sürecek ve 10 Eylül Pazar günü sona erecek.
    06 Eylül 2018 Perşembe günü başlayacak olan festival ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin gazetemize yaptığı açıklamada,“Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz festivalimizi bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi okullar açılmadan önceki hafta olan Eylül'ün ilk haftasında yapmaya karar verdik. Her yıl bir öncekinden daha iyisini yapmaya çalıştığımız ve Havsalılara gerçek bir festival havasını yaşatmayı amaçladığımız festivalimizin bu yıl da neşeli geçmesi için, Havsa'ya ve Havsa Halkına yakışır bir festival olması için Belediye Başkanı olarak ben ve Meclis Üyesi arkadaşlarım çalışmalarımıza başladık. Bu yıl düzenleyeceğimiz festivalimizde konser verecek olan isimler ile ilgili çalışmalarımızı bitirmek üzereyiz.” dedi.
    Festivalimizin hem ticari hem de sosyal anlamda dolu dolu geçeceğine inandıklarını belirten Tekin, “Her yıl daha iyi bir festival ile siz Havsalı hemşehrilerimizle buluşmak için çalışıyoruz. Bu yıl da hem ticari hem de sosyal anlamda dolu dolu bir festival geçeceğine inanıyorum. Her yıl olduğu gibi destek veren kurum ve kuruluşlarımızdan bu yıl da desteklerinin artarak devamını bekliyoruz. Halkımızın keyifli okul öncesi kış öncesi hazırlıklarını alışverişlerini yapabilecekleri keyifli bir festival geçirmelerini temenni ediyoruz. Sizin aracılığınızla da bütün halkımızı bu organizasyonlarımıza katılımlarını bekliyoruz. “dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.