Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SYDV’den ihtiyaç Sahiplerine Yardım

Havsa Kaymakamlığı bünyesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geçtiğimiz yıl hazırlıklarına başlanan köylerimizde yaşayan evlerinde bakım ve onarıma ihtiyaç duyulan ailelerin evlerine bakım ve onarım projesi hazırlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2018 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2018 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
SYDV’den ihtiyaç Sahiplerine Yardım

Nilay YILMAZ

    2018 yılında onaylanan proje kapsamında tespiti yapılan ve Bakanlıkça onaylanan ailelerin evlerinin gerekli bakım ve onarım çalışmaları başladı.
    Bu kapsamda ilçemize bağlı Hasköy, Söğütlüdere, Habiller, Şerbettar, Tahal, Bakışlar, Habiller,Abalar, Oğulpaşa, Köseömer, Taptık köylerinde yaşayan 15 ailenin evleri yapılmaya başlanmış olup bu köylerden Bostanlı, Şerbettar, Oğulpaşa, Söğütlüdere köylerindeki vatandaşlarımızın evlerinin bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.
    Diğer köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın evlerinde çalışmalar devam etmektedir.ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman gazetemize yaptığı açıklamada, “Sosyal devlet olmanın gereklerinden biri fakr-u zaruret içindeki vatandaşlarımızla ilgili olarak bu tür sosyal projelerin yapılmasıdır.Geçtiğimiz yıl köylerimizde başlattığımız bu projeyi önümüzdeki günlerde hazırlıklarını tamamlayarak ilçemiz merkezindeki mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızada uygulamayı düşünüyoruz. Netice itibariyle ilçemiz merkez ve köylerinde yaşayan ve evlerinde bu tür problemlerden kaynaklanan sıkıntıları çekmekte olan vatandaşlarımızı bu sıkıntılardan kurtarmış olacağız.
    Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğün yapmış olduğu bu proje dışında Havsa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak kendi imkanlarıyla önümüzdeki günlerde 5 ailenin daha evi bakım ve onarım işlemleri başlatılmış olacak.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.