Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşevi Hizmetlerine Aralıksız Devam Ediyor

ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ın gayret ve katkıları ile Havsa Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Hizmet Vakfı tarafından 12 Mart 2018 Pazartesi günü hizmete giren aş evi hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Aşevi Hizmetlerine Aralıksız Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    Aşevi ile ilgili olarak ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman gazetemize yaptığı açıklamada; “köylerimizde ve mahallelerimizde oturan, bakacak kimsesi olmayan, yaşlı, engelli ve fakr-u zaruret içinde bulunan ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yemek ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurduğumuz Aşevi hizmet vermeye devam ediyor.
    Bu projemizi hayata geçirdiğimiz gün 86 kişiye ulaşıyorduk.Bugün itibari ile ilçemize bağlı 22 köy ve ilçemizde 6 mahallede yaşayan  yaklaşık 130 yaşlı vatandaşımıza hergün 2 öğün yetecek kadar 4 çeşit yemek ulaştırıyoruz.
    Hizmete girdiği günden beri Aşevimize yardımlarını eksik etmeyen Trakya Birlik'e, Edirne  Kızılay Şubesine , Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne, ilçemiz esnaflarına, işadamlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
    Kaymakamlığımız bünyesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kurulmuş bu projeyi her sene güncelleyerek köylerimizde ve mahallelerimizde oturan, bakacak kimsesi olmayan, yaşlı, engelli ve fakr-u zaruret içinde bulunan ve yalnız yaşayan vatandaşlarımıza bu hizmeti devamlı olarak sürdürmeyi planlıyor.”dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.